Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 6. maj 2010

Spinatsnegle

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 11. marts 2010:


Ca. 20 stk. (blev lidt mindre)

Ingredienser:25 g gær
2½ dl lunkent vand
1 tsk salt
1 æg
450 g hvedemel

Fyld:
150 g skinkestrimler
150 g salattern med krydderier (brugte uden krydderier)
300 g skyllet spinat
salt og peber

Gæren opløses i det lunkne vand.

Æg, salt og hvedemel tilsættes, og dejen æltes sammen til en smidig og blød masse.

Dejen sættes til at hæve i ca ½ time.

Dejen rulles dernæst ud til en forkant på ca. 30 x 40 cm.

Skinkestimler og spinat fordeles henover dejen.

Salatternene smuldres og fordeles ligeledes hen over fyldet.

Til sidst drysses der salt og peber over.

Dejen rulles sammen på den lange led som en roulade og skæres i skiver af ca. 2 sm tykkelse.

Sneglene sættes på en bageplade med bagepapir og bages i 15-20 min ved 200 grader.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com