Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 20. oktober 2011

Forsinket fødselsdagsfejring

Da jeg desværre havde det rigtig skidt på min fødselsdag, måtte planen om at skulle ud og spise udskydes. Det blev derfor i fredags at vi fik fejret mig med en middag på Restaurant Cro'n, som ligger i Dronningensgade i Odense. Vi havde aldrig været der før og blev virkelig positivt overraskede. Restaturanten er ikke så stor, så kan godt forstå det var så svært at få et bord, for maden er virkelig lækker. Maden består af traditionelle danske retter og vi havde via et tilbud bestilt ål. Det var ynglingsspise for mig da jeg var barn og er mange år siden jeg har fået det sidst, så havde virkelig glædet mig.



Maden levede virkelig op til forventningerne. Selvom man ikke kunne få mere end det der var på tallerkenen, da de bestiller hjem dag til dag hos fiskehandleren, var dette overhovedet ikke et problem. Man blev mæt og maden smagte virkelig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi kommer der forbi.

Vi havde egenlig valgt at droppe desserten, da vi begge var godt mætte, men på vej ned til bilen kom vi forbi den italienske isbutik Il Gusto, hvor man kan købe lækker italiensk is med hjem. Fristelsen var for stor og vi kom hjem med en ½ liter is i 3 forskellige varianter; chokolade, yoghurt og nøddeis, mums.



Aftenen sluttede hjemme på sofaen hvor vi så en film, mens vi nød vores is. En rigtig dejlig aften.
Share:

1 kommentar:

  1. Uhhh, det er længe siden jeg har fået ål, det er ellers godt:-)
    Forsinket tillykke med fødsesldagen herfra - og den der bøtte is nægter jeg at kommentere;-)

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com