Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 27. december 2011

Hjemmelavet krymmel DIY

Tit når jeg laver pynt eller overtræk til kagerne har jeg MMF i overskud. Lidt af det har jeg denne gang brugt til at få lavet noget hjemmelavet krymmel.

Det er nemt og meget simpelt at lave.

Man ruller lidt MMF ud (jeg ælter lige lidt tyllosepulver i først, så stivner krymlen lidt hurtigere).


Derefter tager man en udstikker i den størrelse og form, man lige synes passer og stikker en masse ud. Det bliver man så ved med indtil man synes der er nok eller den resterende MMF er blevet for tør eller hård at blive ved med at rulle ud.


Krumlen ligges derefter til tørre. Jeg samler det i en dyb tallerken, som jeg så indimellem roder lidt rundt i, så jeg er sikker på krymlen ikke sætter sig sammen.

Når krymlen er tør samles den i en æske til den skal bruges, eller gør som jeg og put den i en fin indpakning som en gave.


Share:

4 kommentarer:

  1. Fantastisk idé Bianca! Det kunne da være jeg også fik brug for sådan en omgang på et tidspunkt :D

    SvarSlet
  2. Den kan i hvert fald anbefales søde Agnethe :)

    SvarSlet
  3. undskyld, men hvad er MMF??

    SvarSlet
    Svar
    1. Helt fint du spørger :) Det er MarshMellow Fondant. Det er noget man selv laver med smeltede skumfiduser. Jeg har ikke lige en opskrift liggende på bloggen, men den er at finde rigtig mange steder hvis du søger på google :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com