Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 2. december 2012

Salat med æg, porre og kapers

Som tilbehør til et par kyllingfileter havde vi på madplanen i uge 47 besluttet at prøve denne salat af. Den er super nem at lave og jeg, der ellers ikke er den største fan af at spise porre i så store stykker, er yderst begejstret. Jeg synes ellers godt disse store porre stykker kan blive for meget på en gang, men her er sammensætningen super god og gør det til en lækker salat istedet for.


Opskriften er fra Spis Bedre, november 2012.

5 porrer
4 æg
1½ spsk kapers
½ potte persille
1 usprøjtet citron
3 spsk olivenolie
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
½ tsk saltflager (brugte groft salt)

Læg æggene i koldt vand og bring det i kog. Lad koge i 5 minutter. Afkøl æggene i koldt vand. Pil dem og halver dem.

Rens porrerne, og skær hver porre i 10 cm lange stykker.

Bring 1 liter letsaltet vand i kog i en stor gryde. Det skal kun lige dække porrerne. Læg porrerne i og lad dem koge møre i 10 minutter. Lad dem dryppe af i en si.

Pluk persillen, og hak den groft. Vask citronen i lunkent vand. Riv 1 tsk skal og pres 1 spsk saft.

Brug 1 spsk persille og rør det sammen med citron skal og saft, kapers, olie, salt og peber.

Anret porrerne på et fad og hæld dressingen over. Top med æggene og resten af persillen. Drys med 1 tsk saltflager. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com