Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 6. april 2013

Lynstegt hamburgryg m/ kål og æble

Denne opskrift er fra madplanen uge 10. Denne gang blev det denne hurtige ret, som smager super skønt. En god forårsret. Den er let og lækker og ligger ikke tungt.


Vi ristede rugbrødet for at give retten lidt sprødt til.

Opskriften er endnu engang fundet i et Spis Bedre blad. Denne gang blev det fra marts 2012.

4 personer

500 g kogt hamburgryg
1 hvidkål
2 æbler
1 spsk + 2 spsk olie
1 tsk salt
friskkværnet peber
3 spsk æblejuice
3 spsk piskefløde
3 spsk hakket persille

Tilbehør: 2 skiver brød pr. person

Rens kålen og skær den i grove tern. Fjern kernehusene fra æblerne og skær den i stor tern.

Skær ligeledes hamburgryggen i tern og brun dem i 1 spsk olie. Tag dem derefter over på en tallerken.

Steg kålen i 2 spsk olie på en pande i ca. 10 minutter. Tilsæt æblerne og steg i 3-5 minutter. Krydr med salt og peber.

Hæld æblejuice og fløde henover og tilsæt hamburgryggen. Lad det hele blive gennemvarmt.

Drys persille over og server med brød til.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com