Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 8. november 2013

Legetøj til baby - 1 år

Herhjemme har vi en tumleglad prinsesse og jeg har tidligere fortalt om hendes begejstring for Bobles tumlemøbler.  Det er dog ikke det eneste der hitter og derfor vil jeg dele lidt ud af det legetøj, som jeg kan konstatere er et must når man er 1 år.

Gåvogn/dukkevogn
Amilia gik allerede da hun var 11 måneder og derfor blev den klassiske lille røde dukkevogn hurtigt brugt til at ræse igennem hele huset. Det sidste stykke tid er det dog også blevet sjovt at tage bamser og dukker ud af vognen og putte dem retur. 


Gyngehest
Gyngehesten i baggrunden er også fantastisk. Den lærte hun meget hurtigt selv at gynge på. Allerede kort tid efter hun kunne sidde selv, fandt hun ud af, at når hun blev sat på gyngehesten skulle man holde fast i håndtagene og så gyngede den. Nu vil hun gerne gynge hele tiden og skal ikke længere have hjælp. Dog kan hun ikke selv finde ud af at komme af og på. 

Klodser
Ellers er hun glad for klodser i alle afskygninger. Nogle af de første hun fik var Lego Primo klodserne, som desværre ikke produceres mere, men som kan købes brugt mange steder. Der findes alverdens dyr og tilbehør til de oprindelige klodser og hun har senere været så heldig at få skildpadden fyldt med klodser til mange timers leg. 



Derudover har hun fået klodser, der kan stables og samles med Barbapapa. Hun knækkede koden omkring hendes 1 års fødselsdag med at få dem stablet, men allerede fra 8 måneders alderen fandt hun ud af at komme den mindste klods ind i den næstmindste og brugte mange timer på det. 



Bolde
I julegave fik Amilia disse skønne bolde og dem elsker hun bare at rode med. Der er ikke gået mange dage, hvor de ikke har været spredt ud over hele stuen. På billedet er hun kun 7 måneder og hun elsker at tage dem op af tasken de er pakket ned i. 


Det er dog ikke noget krav, at det er disse bolde, men også fætters bolde og de stofbolde mormor har syet kan bruges. 



Bøger
I stuen har Amilia sin egen hylde med bøger. Det er en af de få steder, hvor hun rent faktisk kan sidde stille. Hun kan få mange øjeblikke til at gå med at tage alle bøgerne ud og bladre i dem og forsøge at sætte dem på plads igen. De ligger dog som oftest over hele huset, da de skal med når hun skal pusles, bliver hentet over givet til os når hun vil putte og ellers er det vist bare rart at have en bog med.























Puttekasse
Ligesom med klodserne synes hun det er helt fantastisk at komme klodser i puttekassen. Det er ikke dem allesammen, der er helt styr på, men hun er ved at have knækket koden til, hvordan de kommer ud af hendes puttekasse og så er hun jo nået langt. Det er især den lille runde klods der hitter. Nok fordi det var den første hun fandt ud af at få i kassen.



Stol
Når man er lille og lige har lært at gå, er det rart at der findes steder hvor man kan sætte sig. Her bruges Bobles møblerne flittigt, men også denne stol fra Ikea er god. Den er dejlig blød og så kan den gynge. 


Bamser
Bamser, bamser, bamser og især Peter Plys er det bedste prinsessen ved. Hun er en rigtig krammepige, så det er vigtigt at være omgivet af masser af krammedyr. Peter Plys blev hurtigt den fortrukne og der er krise når han ikke er med. Især når det er sovetid. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com