Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 1. december 2013

1. december - Julekalender DIY

Så blev det endelig den 1. december, og jeg kan nu løfte sløret for min lille juleoverraskelse her på bloggen. Jeg har nemlig lavet en fin julekalender til bloggen, hvor der hver dag bliver åbnet en ny låge. Bagved gemmer der sig lid julenostalgi, DIYs, kageopskrifter og meget mere. Jeg håber det er noget I kan få glæde af, og glæder mig allerede til at dele min jul med jer.


Bag denne første låge gemmer sig den første DIY for december måned, nemlig hvordan du laver din egen julekalender.



Da min søster og jeg var små lavede vi tit vores egne julekalendere ud af diverse julereklamer og hvad vi ellers kunne finde. Denne gang har jeg dog selv taget billeder eller fundet dem på nettet, da de jo skulle passe til dagens afsløring.

Du kan hurtigt og nemt lave sådan en julekalender og tænker børnene vil elske at være med og måske lave en kalender til mor, far, bedsteforældre eller en helt anden. Selvom det er den 1. december kan I nå det endnu. Klar, parat, sæt igang.


Det skal du bruge:
1 stort stykke karton eller 2 mindre stykker.
Dekoration i form af tusser, stempler, papirklip eller andet til at komme på forsiden af julekalenderen eller indeni lågerne.
1 skærebræt
1 hobbykniv
Lim
Tape


Buk det store stykke karton eller tag det ene ark og dekorer forsiden efter alle kunstens regler, men vent med at skrive numre på.


Derefter skæres lågerne i forskellige størrelser. Husk hvis du har bukket det store ark, at folde det ud, så du ikke skærer i bagsiden.


Fold arket ud og lim mellem lågerne. Fold derefter arket sammen og tryk godt ned mellem lågerne, så det er limet godt sammen.


Klip derefter små motiver ud, som passer til lågerne og lim dem inden i hver låge. Derefter skrives numre på lågerne og lågerne lukkes med et stykke tape. Jeg har givet tapen et lille ombuk yderst, så det er nemt lige at tage fat om og åbne lågen. 
Share:

1 kommentar:

  1. Hvor er den blevet fin, blev da lige helt nostalgisk :)

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com