Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 4. juli 2014

Græske kødboller til grillen

Da vi den ene dag smuttede til Grækenland på madfronten, var det manden min der stod for kødbollerne. Der skulle god krydret smag til og det kom der bestemt også. Smagen er perfekt til sommerens grill, så mon ikke vi får brugt den sammensætning igen.



Jeg fik lokket en opskrift ud af manden, så den får I lige her:

500 g hakket oksekød
1 tsk groft salt
1 hakket hvidløg
1 dl hakket basilikum (her kan også bruges persille)
1 tsk stødt spidskommen
friskkværnet peber

Ovenstående røres godt sammen og farsen formes til kødboller, som sættes på spyd og grilles i ca. 4 minutter på hver side. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Wauw der har været godt spark i de kødboller med et helt hvidløg og en hel tsk spidskommen ;-) ganske lækkert kan jeg forestille mig :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Blah :P Det er selvfølgelig ikke et helt hvidløg, men 1 fed. Altså... ;)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com