Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 19. september 2014

Tema fødselsdag - Peter Plys og honningbierne - Honningglaseret hamburgerryg

Til pastasalat skulle der lidt lækkert kød til. Derfor fik hamburgerryggen lige et honningtwist, så også temaet var repræsenteret her. Samtidig smager det jo skønt med sådan en honningglaseret hamburgerryg.


Opskrift:
1 hamburgerryg
3 spsk brun farin
3 spsk honning
5 spsk rødvin

Hæld brun farin, honning og rødvin i en gryde og lad det simre i 10 minutter.

Tag nettet af hamburgerryggen og rids en masse tern i skindet. På den måde kommer den gode honningsmag ned i kødet.

Put hamburgerryggen i et ildfast fad og overhæld den med glaseringen.

Steg hamburgerryggen i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time og 15 minutter. Hvert kvarter bades hamburgerryggen med glaseringen fra bunden af fadet. 
Share:

2 kommentarer:

  1. dejlig blog du har dig :) er lige blevet fast læser, håber du vil følge mig også :)

    blogbynickie.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :) Jeg må forbi og kigge :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com