Pages

Pages - Menu

fredag den 18. februar 2011

Frokost - Kylling/Ris salat

I sidste uge var jeg et par dage på ekstra kursus og det der med madpakker, der ikke kan komme i køleskab, er jeg altså bare vildt dårlig til. Så tænkte jeg måtte finde på noget andet end kedelige rugbrødsmadder. Det kom der det her ud af: (opskriften er fra Spis dig slank fra vægtvogterne)

¨
80-120 g kold kylling
75 g kogte kolde ris
125 g ærter, skal blot optøes
1 spsk kapers
ca 1/4 kinakål, eller efter behag

Marinade:
3 tsk olie
1 tsk eddike
2 tsk vand
½ tsk sennep
salt og peber

Kyllingekødet skæres i strimler eller tern. Ris, ærter og kapers blandes i en skål med kylleingestykker og kinakål.
Marinaden røres sammen og inden serverin kommes denne over retten.

Kommentar:
Jeg hældte marinaden over hjemmefra om morgenen og det smagte skønt.

1 kommentar: