Pages

Pages - Menu

onsdag den 2. oktober 2013

De perfekte brownies

- var lige hvad jeg gik på jagt efter til fødselsdagsbrunch bordet. 

Opskriften er fundet hos Sarahs kager med netop denne titel: "Perfekte brownies". Derfor måtte det være dem, der kom i ovnen. De smagte virkelig skønt og var nøjagtigt lige så tunge, som jeg synes en brownie skal være. 


Opskriften får gengives lige her: 
150 g mørk chokolade 70 %
1,2 dl olie
215 g rørsukker
2 æg
1 tsk vaniljesukker
65 g mel
½ tsk bagepulver
½ tsk salt
4 spsk usødet kakao
75 g hakkede valnødder
40 g hakket mælke chokolade

Bages i en form af ca. 22x22 cm. 

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Beklæd formen med bagepapir. 

Smelt den mørke chokolade over vandbad. 

Pisk olie, sukker, æg og vaniljesukker sammen med en elpisker. 

Hæld den smeltede chokolade i og rør til det bliver en jævn masse. 

Sigt mel, bagepulver, salt og kakaopulver i en anden skål og vend det derefter i chokoladeblandingen. 

Rør til sidst nødder og hakket mælkechokolade i og kom dejen i formen. (dejen er ret fast)

Bages i 30-35 minutter. 


6 kommentarer:

  1. Tak for deleren - den skal absolut prøves, for er du bims den ser lækker ud :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Du må i sving, for den er bestemt god :)

      Slet
  2. Mmmh, de ser godt nok helt perfekte ud!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også de bedste jeg har smagt længe :)

      Slet
  3. åååååh Biancaaaa. FY SKAMME - de ser hammer lækre ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha - selv fy skamme ;) Nu har jeg jo fået mod på at prøve andre versioner af ;)

      Slet