Pages

Pages - Menu

mandag den 13. januar 2014

Kransekage pyntet med hakkede pistacienødder og dyppet i chokolade

En opskrift mere fra årets nytårs kransekage. Det har været sjovt at prøve lidt andet af end den traditionelle opskrift, så jeg selvfølgelig også super glad for, at gæsterne kunne lide den.


Ca. 20 stk:

200 g marcipan
1 æggehvide
100 g flormelis
2 spsk honning

Pynt:
50 g hakkede pistacienødder
Mørk chokolade

Ælt ingredienserne godt sammen til en ensartet masse. Er den for klistret tilsættes evt. mere flormelis.

Kom kransekagemassen i en sprøjtepose og tyl små toppe ud på en bageplade med bagepapir.

Pynt med hakkede pistacienødder.

Kom bagepladen ovenpå en mere, så den nu står på to, for at sikre sig kagerne ikke brænder i bunden.

Bages ved 210 grader i ca. 10 minutter.

Når de er kølet af dyppes de i smeltet mørk chokolade.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar