Pages

Pages - Menu

mandag den 26. januar 2015

Spidskåls og gulerodssalat

En hurtig og nem salat, som smager bedst hvis den bliver lavet i god tid, så den kan nå at trække med dressingen. Det smager helt fantastisk og frisk, så kan sagtens serveres til tungere tilbehør.

Salaten fylder rigtig meget, så tag en stor skål i brug.



Da jeg bruger min spirelli til gulerødderne, blev der en rest tilbage, som jeg brugte i farsbrødet, som vi fik til. Opskriften på denne kommer på bloggen senere.

Dressing:
1 fed hvidløg
1 økologisk citron
2 tsk sødemiddel eller sukker
5 spsk ekstra jomfru olivenolie

1 spidskål
6 gulerødder

Drys:
½ dl sesamfrø
½ dl græskarkerner

Pil og hak hvidløget fint.

Riv skrællen på citronen og pres saften.

Bland det med resten.

Snit spidskål i mindre stykker og skræl gulerødderne, som skæres ud i passende stykker.

Bland det hele med dressingen.


Rist sesamfrø og græskarkerner på en tør pande og drys over salaten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar