Pages

Pages - Menu

tirsdag den 27. juli 2010

Chokolade smørcreme/frosting

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 3. november 2009:

Chokoladesmørcreme (til voksne)


Den har en meget kraftig smag.

Jeg blander gerne smeltet lys chokolade i, som erstatning for noget af kakaoen, hvis den ikke er til folk, der er meget glade for chokolade.


9 dl flormelis
2,5 dl kakao
12 msk/180 g smør i rumtemperatur
1,25 dl mælk i rumtemperatur
3 tsk vaniliesukker

Sigt flormelis og kakao i en skål

Tilsæt smør, mælk og vaniliesukker

Rør til det er en ensartet masse.



Chokoladesmørcreme (til børn)


Denne bruger jeg gerne når, det er en blandet forsamling, der skal have kage, og jeg ikke vil have en så kraftig smørcreme som ovenstående.


4 past. Æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade


Æggeblommerne røres godt med flormelis.

Smør og den smeltede chokolade blandes i massen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar