Halvdelen af dem kom på glas. Den anden halvdel nåede ikke så langt, da jeg fik gæster senere på dagen, der gerne ville smage selvom kagerne stod til afkøling. Nyder virkelig når det man laver bliver taget godt imod.
Jeg havde frosset dejen ned i to tynde ruller, så derfor blev det ikke de største småkager.
Denne gang valgte jeg dog, at jeg ikke ville rulle dem i perlesukker, men istedet toppede jeg dem med lidt tørret citronskal og sukker.
Da den sidste portion jeg lavede fik lidt for meget, valgte jeg at bage disse ved 180 grader i varmluft i 5 minutter, hvilket passede perfekt.
ooohj hvor smart Bianca ;) Måske sådanne ruller også ville være perfekte, til når bettefisen kommer til verden, så der lige er noget "nybagt" til de besøgende ;)
SvarSletHehe. Ja det er med at være forberedt. Har også lidt idéer i ærmet :-)
SletUhmmmm de smagte godt, kommer gerne igen og guffer flere :-)
SvarSletGodt de smagte. Mon ikke der kommer andre ting frem en af dagene :-)
SletDejligt at opdage, at man havde småkage dej i fryseren. Og skønt at de smagte godt og faldt i god jord hos dine gæster.
SvarSletJa det er nu rart, når man hurtigt kan lave lidt lækkert til sine gæster :)
Slet