Endnu en julekage er blevet kreeret i mit køkken. Jeg nåede det ikke inden jul, men her mellem jul og nytår har jeg fået bagt lidt også. Disse blev brugt til en vært- /værtindegave til nytår.
Dertil har jeg lavet chokoladejulestjerner, som jeg fik idéen til at lave af Agnethe i hendes julekalender. Du kan læse hvordan de laves her.
Det hele blev pakket fint ind med mine nye hjemmelavede visitkort:
Julebiscotti:
Opskriften er fra Odense Marcipans juleopskriftshæfte, men jeg synes sagtens den kan bages på andre tidspunkter også.
Opskriften er også udgivet på Odense Marcipans hjemmeside, her, men jeg skriver den her alligevel.
250 g mel
250 g sukker
3 æg
150 g mandler
200 g ODENSE Ren rå marcipan med kakao i tern
½ tsk bagepulver
2 spsk vaniliesukker
Bland mel, sukker og bagepulver, vaniliesukker og hele mandler.
Smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg.
Del dejen i 3 og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen er meget klistret).
Bag kagerne i ca 20 minutter midt i ovnen ved 175 grader. Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på en bageplade og rist dem sprøde ved 150 grader i ca. 15 minutter.
Afkøles og opbevares i en kagedåse.
Dertil har jeg lavet chokoladejulestjerner, som jeg fik idéen til at lave af Agnethe i hendes julekalender. Du kan læse hvordan de laves her.
Det hele blev pakket fint ind med mine nye hjemmelavede visitkort:
Julebiscotti:
Opskriften er fra Odense Marcipans juleopskriftshæfte, men jeg synes sagtens den kan bages på andre tidspunkter også.
Opskriften er også udgivet på Odense Marcipans hjemmeside, her, men jeg skriver den her alligevel.
250 g mel
250 g sukker
3 æg
150 g mandler
200 g ODENSE Ren rå marcipan med kakao i tern
½ tsk bagepulver
2 spsk vaniliesukker
Bland mel, sukker og bagepulver, vaniliesukker og hele mandler.
Smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg.
Del dejen i 3 og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen er meget klistret).
Bag kagerne i ca 20 minutter midt i ovnen ved 175 grader. Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på en bageplade og rist dem sprøde ved 150 grader i ca. 15 minutter.
Afkøles og opbevares i en kagedåse.
Ihh altså sikke en sød gave! De ser enormt lækre ud de der biscotti og ikke at forglemme varm chokolade stjernerne :D
SvarSletSikke en skøn værtinde-gave :o) Biscottierne lyder ekstremt lækre! Hihi, jeg er så heldig, at jeg faktisk har fået hjemmelavede chokolade-pinde af Agnethe - det er bare så enkelt og smart :o)
SvarSletAgnethe-> Ja det var et godt fif du der kom med ;)
SvarSletCamilla-> Ikke dårligt.. bliver da helt misundelig!