Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

Hvem er jeg?

Hende der Bianca der sidder bag skærmen, hvem er hun egentlig?!

Jeg er en kvinde fra den gode årgang 84. Til daglig bor jeg på Fyn i et lille rækkehus sammen med min mand og Prinsesse Pilfinger fra september 2012.

Min opvækst har været præget af meget kreativitet, da både min mor og søster også er kreativt anlagt. Derfor har det altid været en naturlig del af mig, at have et eller andet kreativt igang eller i hvert fald godt igang på idé fronten.

Som du nok kan læse ud fra bloggens navn, startede jeg med at lave en blog, fordi jeg gerne ville dele ud af mine oplevelser og erfaringer når jeg laver fondantkager. Dette blev dog hurtigt udviklet til også at indeholde mad og madlavning generelt. Det er meget i perioder hvor meget tid jeg rent faktisk bruger i mit køkken, men finder jeg en godt opskrift deler jeg den selvfølgelig. På den måde kan jeg også altid selv finde den igen.

Bloggen fik dog vokseværk sammen med familieforøgelsen herhjemme. Da meget af min tid naturligt nok kom til at handle om datter, da hun blev født i september 2012. Det betyder at mange af mine kreative indslag omhandler hende, men samtidig har jeg valgt at få en helt ny del med på bloggen i form af en baby/børne del (se fanerne øverst på bloggen). Dette fordi jeg selvfølgelig også her gerne vil dele ud af mine oplevelser og erfaringer. Hvilket nok også kendetegner de fleste bloggere.

Samtidig elsker jeg at opleve og rejse, så da jeg valgte at dele bloggen op med faner, skulle den del selvfølgelig også med.

Man kan derfor sige at bloggen har 5 hovedpunkter:
- Fondantkager
- Mad
- Kreativitet
- Baby/børn
- Rejser/oplevelser

Skulle du være interesseret i at vide mere eller har input til mig og bloggen, er du meget velkommen til at skrive til mig på smileygirl100(a)hotmail.com.

Samarbejdsaftaler: 
Jeg er selvfølgelig åben overfor et eventuelt samarbejde. Kravet er dog, at jeg kan se det har relevans for bloggen. Skriv til mig, så finder vi ud af det.

Nuværende samarbejdsaftaler:
Dr. Oetker
Odense Marcipan

2 kommentarer:

  1. Hej, laver du fondantkager på bestilling?:-)

    Mvh Nura

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com