Her i de kolde tider skal man have lidt lækkert at varme sig på. Denne er godt nok afprøvet for ca. 14 dage siden, men da mit overskud ikke er så stort kommer den først på bloggen nu.
Det er en super lækker suppe, som er meget nem at lave.
1. spsk olivenolie
1 rødløg, finthakket
700 g frosne ærter
100 g rucola
7½ dl krydret grøntsagsfond
parmesanflager, til pynt
rucolablade, ekstra, til pynt
Varm olien op i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt løg og sauter i 5 minutter, eller til det er blødt.
Tilsæt ærter og rucola og lad det simre i 2 minutter.
Tilsæt fond og 2½ dl vand, bring i kog, skru ned for blusset og lad det simre i 20 minutter.
Tag suppen af blusset og blend den med en stavblender, til den har den ønskede konsistens.
Varm evt. suppen igennem igen.
Vi serverede suppen med et kogt æg på toppen, revet parmesan og rucola til pynt.
Det er en super lækker suppe, som er meget nem at lave.
1. spsk olivenolie
1 rødløg, finthakket
700 g frosne ærter
100 g rucola
7½ dl krydret grøntsagsfond
parmesanflager, til pynt
rucolablade, ekstra, til pynt
Varm olien op i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt løg og sauter i 5 minutter, eller til det er blødt.
Tilsæt ærter og rucola og lad det simre i 2 minutter.
Tilsæt fond og 2½ dl vand, bring i kog, skru ned for blusset og lad det simre i 20 minutter.
Tag suppen af blusset og blend den med en stavblender, til den har den ønskede konsistens.
Varm evt. suppen igennem igen.
Vi serverede suppen med et kogt æg på toppen, revet parmesan og rucola til pynt.
Orhj den ser lækker ud den suppe. Perfekt til disse kolde kolde vinterdage :)
SvarSlet