Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 30. december 2011

IKEA klapbord med et lille tvist

Vi har længe været igang med fornyelser i køkkenet, derfor var det oplagt at få købt det ønskede klapbord fra IKEA til køkkenet, da vi fik lidt penge i julegave. Vi ville nemlig gerne have et bord i køkkenet, men samtidig har vi ikke så meget plads.

Tvistet ved klapbordet var at det skulle kunne sidde udenpå en radiator, hvilket bordet slet ikke var designet til. Derfor blev bordet købt og den faste plade, der skal sættes på væggen blev skiftet ud med en bredere plade, således at bordet kan klappes ud over radiatoren. Det var heldigvis en succes, så nu har vi dette fine bord i vores køkken.Vi havde i forvejen købt klapstole, så de kan flyttes og hænges op i bryggerset, når det engang er lavet. På den måde kan det hele pakkes væk, så vi har fuld gulvplads igen.

Der er dog en mindre farveforskel mellem den nye plade og selve bordet, men det var det tætteste vi kunne komme og mon ikke det bliver mere ens når bordet er blevet lidt ældre. Jeg synes i hvert fald ikke det gør noget, da forskellen er så lille.
Den faste plade er monteret med den ekstra bredde. På selve stykket, der skal løfte fra radiatoren skal sættes et filtstykke på, så vi ikke skrammer radiatoren, når bordet bliver slået ud.


Bordet hænger SÅ fint ud over radiatoren.
Share:

10 kommentarer:

 1. Smart løsning, når pladsen er lidt trang :-)

  Godt nytår, Bianca. Håber vi ses i 2012.

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Tak Birthe! Ja vi må helt sikkert ses i 2012.. Basta! ;)
  Rigtig godt nytår! Knus

  Kristine-> Er også vildt glad for det lykkedes :D

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor er det smart! Altså du må godt komme og indrette mit næste hus Bianca, for det der gør-det-selv-halløj har i da fuldkommen styr på! Rigtig fedt lavet :D

  SvarSlet
 4. Agnethe-> Tak søde. Idéerne har jeg skam masser af. Det er pengene og det praktiske der ofte sætter begrænsningerne. Så det er bare skønt når det lykkes ;)

  SvarSlet
 5. Hej Bianca, har du selv lavet det hængsel til bordet så det kunne hænge ud over radiatoren, eller er det købt sådan? I så fald hvor er det købt? 😊

  SvarSlet
 6. Hej Bianca, har du selv lavet det hængsel til bordet så det kunne hænge ud over radiatoren, eller er det købt sådan? I så fald hvor er det købt? 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er købt i Ikea og sad på bordet. Det er kun den ekstra plade vi har sat på.

   Slet
 7. Hvordan har du monteret beslaget der ellers skull hænges lodret op på væggen? Hvordan sidder den ordentligt fast på radiatoren?

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com