Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 19. februar 2014

Spis Knorr til + en lille give away

- dette indlæg er sponsoreret, men meningerne er helt mine egne!


Jeg har været så heldig at få lov at smage på Knorrs nye versioner af de gamle kendinge, nemlig bearnaise sauce og steak sauce. Saucerne er lavet uden kunstige konserveringsmidler, farvestoffer og smagsforstærkere og det er jo noget vi kan lide. Saucerne står på køl, så de holder den friske gode smag og blot kræver en opvarmning i mikroovnen uden låg og aluminiumfolie.

Det blev manden min, der denne gang var i køkkenet, da jeg desværre stadig er sygdoms ramt. Han havde derfor sørget for besøg af gode venner, som skulle smage de nye lækkerier. Vennerne var nøje udvalgt, da vi er nogle der er ret glade for bearnaise, så smagsdommerne var på plads.

Til saucerne blev serveret en god steg, lidt grønt og så selvfølgelig pomfritter. Jeg levede af pomfritter med bearnaise, da jeg var yngre, så det er altid et sikkert hit hvis der skal hygges lidt, da det bestemt ikke er noget der bliver serveret til hverdag. Hertil syntes vi begge saucer passede perfekt, så de kom begge på bordet til bedømmelse.

Knorr beskriver deres saucer således:

Knorr Bearnaise sauce:
Kongen over alle de smagsrige saucer. Både børn og voksne elsker den, fordi Bearnaise er perfekt til en god mør bøf, en god kotelet eller en saftig hakkebøf. Den er tilberedt med estragon, så saucen har den rigtige smag uden tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. 

Knorr Steak sauce:
En fyldig og velsmagende sauce tilberede på basis af en kraftig fond, stegte løg, sort peber, perberfrugt, timian, rødvin og brandy - og helt uden tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det giver en karakteristisk velkrydret steaksmag. Den passer perfekt til grill, stegt kød, kylling - og en god bøf. 

Bedømmelse:
Begge saucer smager fantastisk godt. Vi kunne især godt lide at bearnaisen modsat Knorrs brev bearnaise havde en god og cremet smag. Samtidig var der godt krudt på krydderierne, så den smagte godt igennem.

Steak saucen smagte også godt igennem og man fik en god smag af både krydderier, rødvin og brandy. Skal det være hurtigt og nemt, så er denne sauce virkelig fantastisk til en hyggelig aften med lidt lækkert kød.

Vi er ikke i tvivl. Skal der kræses herhjemme og der skal Knorr til, bliver det fremadrettet disse saucer, der bliver at finde på bordet og ikke de klassiske brev saucer.

Som en lille bonus kan jeg fortælle at Knorr giver inspiration til madlavningen på deres hjemmeside www.knorr.dk. Her findes også tips til ugeplanerne og samt Knorr-kokkene giver svar på dine spørgsmål. Samtidig kan du optjene point, som du kan bytte til køkkenudstyr. Knorr er selvfølgelig også at finde på facebook lige her.

Give away til mine faste læsere

Skulle du nu have fået lyst til selv at smage disse lækre saucer, får du her chancen for at vinde dem og en fin saucekande fra LeCreuset. Alt du skal gøre er at skrive, hvad du ville servere disse lækre saucer med og din mailadresse, så er du med i lodtrækningen.

Jeg trækker en vinder mandag den 3. marts, så held og lykke til jer alle. 
Share:

45 kommentarer:

  1. Åh elsker Le Creuset, så er nød til at være med. Bearnaisesaucen vil helt klart her hjemme blive brugt til enten en hakkebøf med pommesfritter og ærter eller en hamburgerryg serveret med ovnkartofler, kogt broccoli og kogte gulerødder. Steaksaucen vil nok blive en god oksebøf - vi får en kvart ko hvert efterår og der er nogle gode bøffer i mellem. Til vil jeg nok serverer ovnkartofler og et eller andet lækkert grønt.

    Hilsen
    Jane
    jailbo04@gmail.com

    SvarSlet
  2. De ribeye steaks som gemmer sig i min fryser! :-)
    d.isbjoerg@gmail.com

    SvarSlet
  3. Har en lækker oksemørbrad liggende i fryseren, halve ovnbagte kartofler og en masse grønt...
    marialundpedersen@gmail.com

    SvarSlet
  4. Bernaisen må blive serveret en dag min mand har besøg af nogle af gutterne, så det må blive sammen med en god steg og lækre kartofler. Mens jeg nok ville lave kylling eller måske en bøf til steaksaucen :) kh Pia
    p.lindehoej@gmail.com

    SvarSlet
  5. Steaksausen vil jeg bruge til en god engelsk bøf,med salat,og bagt kartoffel,bearnaise sausen vil jeg bruge til hakkebøf med bløde løg,og kartoffelskiver til.
    piastulle@hotmail.com

    SvarSlet
  6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  7. jamen, jeg er altså primitiv kødelsker... så en solid ribeye, og ovnbagte rodfrugter (inkl. fritter!) - og ja, det duer til begge saucer :-)

    SvarSlet
  8. Jeg ville servere kylling , ovn kartofler og en god salat til :-)
    Storkevej@yahoo.dk

    SvarSlet
  9. Bearnaisesovs til en rigtig go gang biksemad, de smager sørme godt. Lidt luksus agtigt.
    Steaksovs skal bruges til en kæmpe saftig bøf på grill.

    SvarSlet
  10. jeg ville servere det til noget lækkert kød og nogle ovnkartofler :)

    maibritt // maibrittj_@hotmail.com

    SvarSlet
  11. En hakkebøk og råstegte kartofler. Så er jeg glad

    SvarSlet
  12. Jeg ville glæde min mand med nogle lækre bøffer og god sauce :)

    SvarSlet
  13. Mmm, jeg ville servere dem til en ordentlig amerikansk steak og fritter i ovnen, det tror jeg, at vi skal prøve i weekenden :)

    SvarSlet
  14. Er helt med på kød og pommesfrittes til de saucer;)
    Superheltemor @ live.dk

    SvarSlet
  15. Bøf, bøf og bøf... Jeg elsker oksekød i alle afskygninger så selvfølgelig skulle disse saucer bruges som forkælelse til netop det!
    jeanneart@hotmail.dk

    SvarSlet
  16. Åh - det lyder lækkert med en simpel god sauce - man gider altså ikke altid så med æg, fløde og piske piske piske...
    Bearnaisesauce ville jeg servere til en god bøf og hjemmelavede pommes.
    Steaksaucen ville nok også få selvskab af en god bøf, men tilbehøret ville være en rodfrugtmos.

    trinsling@gmail.com

    SvarSlet
  17. Jeg deltager gerne(:
    Jeg ville server skinkesnitzler til bearnaisesause med kartoffel og kogte grøntsager til.
    Jeg ville nok enten server bøf eller kylling til steaksaucen(: Hvilket tilbehør der skulle til der, det er jeg ikke helt klart over endnu(:

    minsodeskat@yahoo.dk

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  18. Jeg elsker bearnaisesovs til ris og bøf. Steaksovsen vil være lækker til kartofler og frikadeller. Det må prøves!

    Nannatvchristensen@gmail.com

    SvarSlet
  19. En rigtig lækker bøf og så nogle hjemmelavede fritter kartofler og andre rodfrugter og så skal der bare smovses knorr bearnaisesauce til

    gruzlie(a)hotmail(dot)com

    SvarSlet
  20. Fuldmodnet kalvekotelet, kartoffelbåde og broccolisalat... fortjener helt klart en lækker sovs og bliver den samtidig serveret i en smuk kande... jamen, så kan det ikke blive meget bedre :-D
    piahaun@gmail.com

    SvarSlet
  21. Uhhh har det sorte le creuset, men mangler en sovsekande!
    Jeg ville servere bearnaisesaucen til en hakkebøf med ovnkartofler og grønsager.
    minemirakler@gmail.com

    SvarSlet
  22. Steaksovsen må kunne "løfte" en god hakkebøf.
    tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

    SvarSlet
  23. Jeg ville helt klart vælge bearnaisen og servere den med en god bøf, pommes og en omgang kogt bomål og broccoli vendt i den lune bearnaisesovs.
    Velbekommen :-)

    Hilsen
    Bente Kepp
    bentekepp@hotmail.com

    SvarSlet
  24. Sovs er bare godt! :) Her hjemme Elsker vi en god gammeldags hakkebøf - som der altså bliver serveret bearnaise til! :)
    Tak for en god blog!
    Charlotte
    Loddib@hotmail.com

    SvarSlet
  25. Uh, dem ville jeg også gerne prøve. :) Tror de skulle serveres til en lækker, mør bøf eller en god hakkedreng med spejlæg og rødbeder.

    eeyorenyk(snabel-a)live.dk
    www.cautious.dk

    SvarSlet
  26. Goddag Bianca,

    dejlig giveaway med Knorr saucer og en sød saucekande fra LeCreuset, jeg deltager:-)
    Til Knorr bearnaise sauce ville jeg servere: en tilpas tilberedt roastbeef med hjemmelavede kartoffelbåde bagt i ovnen med olie og salt og basilikum på, ikke udkogte grønne bønner med en smørklat over og et fed knust hvidløg i blandet og så en skøn tomatsalat med rødløg, græsk feta og græske oliven = GUF!
    Til Knorr steak sauce ville jeg servere: en lækker mør farmersteak gerne grillstegt med hvidløg og hasselbagte kartofler i ovnen med olie over og groft havsalt, og hertil en blandet svampemix stegt på panden med lurpak smør (smager bedst) og efter færdigstegning drysset med groft salt, hertil en lækker grøn salat bestående af god salat blanding, små ærter, agurk i tynde strimler med olie/eddike dressing og tilbehør kan være grillede artiskokhjerter, toltørrede tomater i olie mv.=guf!

    Håber det kunne få mundvandet til at løbe:-)
    De bedste hilsner fra Tina Hoffbeck med: uglen3@gmail.com
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

    SvarSlet
  27. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  28. Knorr har rigtig mange gode ting, når tiden er knap.
    Jacobsen.betty@gmail.com

    SvarSlet
  29. Altså, jeg kan ligeså godt indrømme det...
    Jeg elsker ris og bearnaisesovs.... det smager himmelsk, så det skulle der til sovsen. Kødet kunne såmænd bare være nogle lækre deller eller en simpel hakkebøf. Bare risene er der. :-)

    zoomsnoren@gmail.com

    SvarSlet
  30. Jeg ville servere bearnaisesovsen med en bacon-hakkebøf og lækre bønnefritter til.
    kh. Pennie
    starleistarbright@gmail.com

    SvarSlet
  31. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  32. Vil være lækkert til en god steg :-)

    charlottehansen83@hotmail.com

    SvarSlet
  33. en god bøf af oksefilet, og nogle ovnbagte rodfrugter!

    jennyclausen0809@gmail.com

    SvarSlet
  34. Sammen med en god bøf, går man aldrig galt med :) denflinkepige@msn.com

    SvarSlet
  35. Elsker bøf med masser af bearnaise sauce ♡ så deltager gerne ;-)
    Hexia3@yahoo.dk

    SvarSlet
  36. Jeg ville servere dem tik et godt stykke kød og nogle ovnkartofler :-)

    Stine0610@gmail.com

    SvarSlet
  37. steaksaucen vil jeg servere til en ribeye med bagekartofler og bearnaisesaucen til en hvidløgshakkebøf med rodfrugte fritter
    marianne.lykke@gmail.com

    SvarSlet
  38. Sikke en lækker sauceskål :-)

    Herhjemme vil bearnaisesovsen blive brugt sammen med en gang hjemmelavede pomfritter og en lækker bøf og steaksovsen skulle (selvfølgelig) serveres sammen med en lækker steak og en gang bagte kartofler ;-) Uhm... mundvandet løber allerede ;-)

    SvarSlet
  39. Bearnaise saucen vil jeg servere til en hakkebøf og hjemmelavede pommes frites. Stak saucen vil jeg servere til en rib eye steak og hasselbach kartofler mmmmm..... Jeg glæder mig allerede ;-)
    Juliejensen73@icloud.com

    SvarSlet
  40. Bearnaisesaucen ville jeg servere til en gang hakkebøf med bacon omkring + ovnfritter. Steaksaucen til en lækker krydderbøf, ovnkartofler og ærter :)

    Mvh
    Monica
    volcanokitten@outlook.com

    SvarSlet
  41. Krydser fingre! Steak sovsen lyder rigtig lækker med en god bøf og nogle ovnkartofler :-)

    Therese_skov@hotmail.com

    SvarSlet
  42. Jeg ville servere den til kogte ris og en god økologisk svinekotelet. Hvis jeg var heldig kunne det også være til et stykke kængurukød. Uhmmmm.... det ER lækkert!

    SvarSlet
  43. Jeg ville servere dem med en lækker oksesteg, gode små kartofler i ovnen og en lækker salat..

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com