Maden til onsdagens venindebesøg blev denne lækre ret. Super nem at lave og dejlig sommerfrisk.
Havde egentlig bagt ciabatta brød til, men måtte ud og købe, da der gik et eller andet galt undervejs og det var ganske uspiseligt.
Opskriften er fra Spis Bedre, juni 2011.
Antal personer: 4
4 stk. kyllingebryst (ca. 600 g)
1 spsk rapskimolie
1 tsk salt
friskkværnet sort peber
1 romainesalat (brugte alm. blandet salat)
2 nektariner (husk de skal være lidt bløde)
1 agurk
Dressing:
1 spsk karry
1 spsk honning
1 spsk æbleeddike
3 spsk rapskimolie
2 knsp salt
Drys:
2 spsk sesamfrø
2 spsk græskarkerner
2 spsk rosiner
½ tsk saltflager (brugte groft salt)
Tilbehør:
Godt brød
Steg kyllingekødet i olie, ca. 8 min. på hver side, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og lad afkøle.
Riv salaten i mindre stykker. Fjern stenene, og skær nektarinerne i både. Skræl agurken, flæk den, og skrab kernerne ud med en ske (agurken blev ikke skrallet her). Skær den i halvmåner.
Bland ingredienserne til dressingen.
Drys: Rist sesamfrø og græskarkernerne på en tør, hed pande, til de tager farve. Bland dem med rosiner og saltflager.
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vend med salat, nektariner og agurk. Hæld dressingen over, og server salaten med drys og godt brød.
Havde egentlig bagt ciabatta brød til, men måtte ud og købe, da der gik et eller andet galt undervejs og det var ganske uspiseligt.
Opskriften er fra Spis Bedre, juni 2011.
Antal personer: 4
4 stk. kyllingebryst (ca. 600 g)
1 spsk rapskimolie
1 tsk salt
friskkværnet sort peber
1 romainesalat (brugte alm. blandet salat)
2 nektariner (husk de skal være lidt bløde)
1 agurk
Dressing:
1 spsk karry
1 spsk honning
1 spsk æbleeddike
3 spsk rapskimolie
2 knsp salt
Drys:
2 spsk sesamfrø
2 spsk græskarkerner
2 spsk rosiner
½ tsk saltflager (brugte groft salt)
Tilbehør:
Godt brød
Steg kyllingekødet i olie, ca. 8 min. på hver side, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og lad afkøle.
Riv salaten i mindre stykker. Fjern stenene, og skær nektarinerne i både. Skræl agurken, flæk den, og skrab kernerne ud med en ske (agurken blev ikke skrallet her). Skær den i halvmåner.
Bland ingredienserne til dressingen.
Drys: Rist sesamfrø og græskarkernerne på en tør, hed pande, til de tager farve. Bland dem med rosiner og saltflager.
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vend med salat, nektariner og agurk. Hæld dressingen over, og server salaten med drys og godt brød.
Uhm, hvor lyder det lækkert, Bianca. Det vil jeg prøve :-)
SvarSletKH
Birthe
Det lyder lækkert, men temmelig ærgerligt med det hjemmebagte brød.. Der er ellers intet bedre :)
SvarSletSer super lækkert ud, skal da prøves. Tak for tippet :)
SvarSletHilsen
Bo
brunch i København
http://brunchikøbenhavn.dk/