Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 17. april 2012

Amsterdam - værd at se - uheldig start

Nu er det godt nok ved at være et stykke tid siden vi kom hjem fra Amsterdam. Vi var afsted påsken, hvor vi havde pakket vores C1'er og kørt derud af.

Amsterdam er en smuk by, som jeg helt sikkert skal se igen, helst når kroppen kan klare lidt mere.

Byen er bygget op af en masse kanaler og lige gyldigt hvor man er, bliver man fascineret af deres huse.Turen startede dog desværre lidt uheldigt og det satte sit præg på dagene dernede. Vi havde booket et B&B gennem hotels.com den 25. marts. Den 2. april får vi bekræftelse på at alt er i orden, så vi kører selvfølgelig til dette B&B. Desværre var der ingen værelser til os, da de allerede samme dag som vi havde bestilt, den 25. marts, havde afvist vores bestilling, fordi der var booket op.

Vi ringede derfor til hotels.com og fik blot at vide at den slags kan ske og de beklagede. Det var en hård start på ferien, hvor man efter 9 timer i bil bare gerne vil have sit værelse og finde ro. Med stor hjælp fra folkene på B&B'et hvor vi skulle have boet, lykkedes det os dog efter et par timer at finde et hotel til rimelige penge. Det er virkelig ikke sjovt at stå i en by, hvor man er træt i kroppen af at sidde så mange timer i en bil (gør det heller ikke nemmere når man er 4½ måned henne) og bare gerne vil ligge ned. At det så selvfølgelig var i påskeferien, gjorde det bestemt ikke nemmere at finde et nyt sted at være.

Efter vi er kommet hjem driller kroppen og jeg slås med smerter og plukveer. Det går dog heldigvis den rigtige vej, men det har været et par hårde uger. Jeg har derfor ikke haft lysten til at blogge, men sidder netop og kigger billederne igennem fra turen og heldigvis blev det en god tur alligevel. Selvom vi ikke nåede at se så meget, så nød vi tiden sammen og ikke mindst atmosfæren i denne skønne by.

Så mon ikke jeg snart vender stærkt tilbage.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com