Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 14. november 2014

Kreativt udstyr - Big shot

Første gang jeg hørte ordene Big Shot og  dies tænkte jeg what?! Jeg fattede simpelthen ikke hvad det var.

Efter at have hørt at det er en vidunder maskine af alle de kreative mennesker jeg er støt på, måtte jeg derfor igang med computeren for at finde ud af hvad det var for en størrelse.

Jeg er solgt. Det er simpelthen det bedste jeg nogensinde har hørt om. Jeg laver gerne kort, men har længe ikke haft idéerne og overskuddet til pillearbejdet. Det problem er dog løst nu. Samtidig er det altså genialt, når nu jeg ikke kan sidde så længe ad gangen, for en stor del af nusse arbejdstiden klarer maskinen for mig.


Den fylder da lidt og koster en del, samt man kan købe sig fattig i dies, men den er mit bedste køb længe.

Hvordan den virker vil jeg ikke fortælle en masse om, men råde til at søge på youtube. Der er nogen super videoer, som viser fra start til slut hvordan man gør. Jeg kan dog fortælle at dies er dem, der bruges til at skære ud i forskellige figurer. (til højre på billedet) Der skal derfor en del af disse til for at få en varieret udvalg. Sådan en dies kan godt koste omkring 150 kr. og så kommer der porto oveni. Så her må jeg tålmodigt vente, til jeg får sparet lidt mere op.


Dette fine kort blev hurtigt kreeret, da jeg skulle forbi en veninde med en gave. Figuren i midten og hjerterne er lavet i min Big Shot på ingen tid. "Blomsten" er lavet af theposer og her har jeg altid et lille udvalg liggende til formålet. 
Share:

6 kommentarer:

 1. Lækkert, Bianca. Hvor er den købt henne? :) God weekend. Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia :)
   Den er købt hos Grafical.dk. Jeg regnede mig frem til at det var det billigste sted at købe, da det var gratis fragt. Førhen ville jeg dog have købt den på Amazon.co.uk, men de har ikke længere gratis fragt til Danmark :(
   Knus Bianca

   Slet
 2. Hvor sjovt, jeg "opdagede" også denne fantastiske maskine her i sensommeren, og jeg købte i efterårsferien en Nellies Press Boss (den er stort set identisk med en Jus Cutz), og det gør det virkeligt nemt at lave nogle fine kort. Men du har ret, man kan virkelig købe sig fattig i dies og embossing folders. Har dog fundet et par engelske webshops, hvor portoen er forholdsvis billig, og de har tit nogle gode tilbud. God fornøjelse med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :) Uh du taler næsten et fremmed sprog. Mon ikke du har haft mere tid til at kigge end mig. Jeg skyndte mig bare at købe den. Haha. Jeg må da lige høre hvad det er for nogle shops du køber hos?

   Slet
  2. Nu skriver jeg her i stedet for på min blog, da jeg tænker du ser det her først😄. Jeg har indtil videre kun handlet hos www.craftworldonline.co.uk hvor portoen er fast (£5), uanset hvor meget man bestiller. Har dog også kigget på www.onceuponastamp.co.uk, hvor portoen vist ligger fast på £4,64 (søg på postage inde på deres side). Og så finder jeg masser af inspiration inde på Pinterest, det er lidt af en tidsrøver😉.

   Slet
  3. Tusind tak for hurtigt svar Heidi :) Det er super sødt af dig :) Jeg får desværre ikke svaret når jeg ikke lige har min computer tændt, og det er en gammel model. Undskyld.
   Rigtig god jul :)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com