Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 14. august 2010

10 ting om mig...

Så har Gaia kastet bolden over på min banehalvdel og jeg vil derfor forsøge at leve op til denne blogleg og fortælle 10 ting om mig selv.


1. Jeg er gift og bor i et super fint rækkehus sammen med min mand og 2 skønne katte.

2. Oplevelser og nye ting står højt på min liste. Jeg elsker at rejse, hvilket nogen af mine indlæg også viser. Heldigvis er jeg ved at få manden med på vognen, så han også er blevet lidt bidt af det.

3. Jeg elsker skønlitteratur og kunne læse dagen lang.

4. Jeg er tidligere danser og svømmer og føler mig total doven, fordi mit aktivitetsniveau nu er på ca. 0.

5. Jeg bliver aldrig tilfreds med min egen indsats og har svært ved at forholde mig til, at jeg rent faktisk har en okay uddannelse. Dette afspejler sig især i at jeg er i gang med 2 uddannelser samtidig, eller dvs. indenfor samme område. Har lovet mig selv, at jeg er færdig næste sommer, men om jeg kan holde det må tiden vise.

6. Jeg har et kæmpe søvnbehov og kan blive virkelig gnaven, hvis jeg ikke får sovet nok.

7. Jeg roder helt vildt, hvilket bliver nævnt tit og ofte blandt mine venner. Har dog fået at vide at det er mit kreative hoved, der er fyldt med alt for meget.

8. Jeg er vokset op på falster sammen med min mor og tvillingesøster. I dag bor jeg på fyn og kommer nok aldrig herfra igen. Fyn er en skøn ø!

9. Morgnerne er en stor bedrift for mig, og jeg er slet ikke god til ændringer i rutinen, hvilket min kat Gismo er ligeglad med.Han har en idé om, at han skal komme ind med mus og fugle, når manden ER tager på arbejde.

10. Alene hjemmetid kan være en stor bedrift for mig, hvilket har resulteret i til tider store telefonregninger. Har dog lært at sætte mere pris på det inden for det sidste år, men synes stadig tiden kan blive lang.

Det var ellers noget af en opgave jeg der blev sat på. Kunne sikkert have fortalt så meget andet, men det var hvad det blev til.

Jeg kan se denne leg har været vidt omkring i blogland, men jeg vil alligevel tagge nogen bloggere, der har gjort indtryk hos mig:

Micha: min skønne søster.

Lene: min mor, som har givet mig mit syn på kreativiteten.

Stella: fordi hendes blog er super hyggelig.

Marie fra mille, marie og mig: En blog, der er indbegrebet af hygge.

Agnethe: fordi hun er en skøn pige.
Share:

1 kommentar:

  1. Hov, tjekkede lige min blog-statestik ud og så ved et tilfælde at der var nogen der havde fundet vej til min blog via din.
    Jeg plejer altid lige at tjekke blogs ud, der linker til mig, og hvad så jeg dér? Jeg var blevet tagget i en blogleg, helt uden at vide det ... Jeg vil straks skrive 10 ting om mig selv ;o)
    Ha' en god onsdag.
    /Marie

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com