Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 23. september 2010

Fødselsdag - shopping - Søstrene Grene

Igår var det jo min fødselsdag, og jeg havde bare en rigtig dejlig dag. Manden og jeg havde planlagt der skulle hygges ude med en god middag og en tur i biffen. Det blev dog kun til middagen, for mens vi sad og hyggede og spiste super lækker italiensk mad i den hyggeligste gade i Odense, nemlig Vintapperstræde, blev vi begge meget sløve.

Manden har haft nogle rigtig lange og hårde dage på arbejde og jeg slås stadig med sygdom på 14. dag. Så vi besluttede at tage hjem når vi havde spist og i stedet hoppe under dynen og se film. Så vi fik hygget os trods alt. Så alt i alt en rigtig dejlig aften.

Inden vi skulle spise shoppede vi lidt rundt og endte selvfølgelig i Søstrene Grene. Der havde jeg været for et par uger siden med en veninde og set noget jeg bare MÅTTE eje og så glemt det i sygdom og travlhed.

Men den dag vi var deroppe havde de denne skønne udstilling:Og hvordan kan man glemme det spørger jeg bare?! Men vi kom da ind og se om de havde nogen tilbage og det var der. Ikke særlig mange, men der var disse og en lille smule ved siden af, så var heldig at få nogen med hjem.


Så jeg endte med at komme hjem med de her:


og de står nu og pynter i mit køkken. Til dem der kender mig kan I se mine elskede thedåser er blevet gemt lidt væk, men mon ikke de kommer frem igen, når jeg får lidt mere styr på projekt køkken.

Share:

4 kommentarer:

 1. Hihihi... jeg brugte vildt meget tid... På at stå og kigge på de "kager"..... For de er jo FEDE... Men har bare ingen steder at sætte dem...

  Så ingen af dem kom i min kurv.... Snøøøøft...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen allerførst, og så til kagerne, de er bare for skønne...Jeg har også været nød til at købe et par stykker ;-)
  Knus Irene

  SvarSlet
 3. er altså ret så misundelige på dit kagestykke, hvorfor har vi ingen søstrene grene hernede øv...

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com