Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 22. februar 2011

Pasta med parmaskinke og fløde

I sidste uge skulle der laves lidt mad til veninden. Det blev til denne ret; Ikke den sundeste, men det smagte altså godt og så var det super nemt at lave. Opskriften er fra bogen: "Det er ikke så svært - at lave lækker mad"


3 spsk ekstra jomfruolivenolie
500 g pasta
1 løg
2,5 dl fløde (brugte creme fine)
150 g parmaskinke skåret i tern
50 g revet parmasanost
1 tsk finthakket persille
salt og peber

Kog pastaen som anvist på pakken.
Hak løget fint
Varm olivenolien i en dyb pande, og brun løget.
Hæld fløden i panden, og lad det koge ca. 1 min
Tilsæt parmaskinke, parmasanost, salt og peber mens der røres i saucen.
Hæld vandet fra pastaen.
Bland pastaen med saucen, og drys med persille.
Share:

1 kommentar:

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com