Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 10. april 2011

Kagehus

I weekenden har der været rund fødselsdag hos nogle gode venners familie. Derfor skulle der lidt kage til, som denne gang er designet af dem og så har jeg udført dette så godt jeg kunne.

Ugen op til har derfor været godt fyldt op, da den nederste bund er lavet sidste weekend og har derefter stået i fryseren. Taget er lavet midt på ugen og til sidst er selve huset lavet. Så det har været lidt af en proces. En kæmpe udfordring, som heldigvis endte godt.

Da jeg jo har lidt meget om ørerne med arbejde og opgaver (undskylder også mange gange mit tydelige fravær herinde, det skal nok komme igen, det lover jeg!) havde jeg ringet efter back up til torsdag aften. Så min kageveninde var på pletten, hvilket til en hver tid hjælper på al panik. Bare at hun er der, så skal man nok nå det hele, så det er jo dejligt.

Det er første gang jeg har frosset en kage, men bestemt ikke den sidste. Den var lavet helt, dvs. også overtrukket med MMF. Frygtede den ville svede da den kom ud af fryseren, hvilket den også gjorde de første par timer, men over natten, hvor den boede i køleskabet holdt den op og svedte kun en smule, da den kom ud. Så det kan varmt anbefales, hvis man har lidt travlt.

Kagens indhold:
- Bunde: Chokoladelagkage bunde
- Fyld: Limemousse og chokolademousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk og pynt: MMF og RI

Lidt billedspam:

Share:

3 kommentarer:

 1. Den er da blevet rigtig fin :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig endnu prøvet at fryse kagen, af samme grund som du, at den bille svede... Måske det var tide at prøve?

  Fin kage du har fået lavet..

  ------------
  Imorgen er som næsten alle ved, de kongelige tvillingers barnedåb, og alle gætter på navne...
  Jeg er interesseret i KAGERNE!

  Hermed vil jeg opfordre ALLE til at gå ned til deres lokale bager og tage et billede af hvad netop DIN bager (eller du selv kreere i den forbindelse) har fundet på, til at fejre tvillingerne dåb med og sende det til mig...

  I denne forbindelse er der en lille GIVEAWAY.
  ---------

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com