Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 14. maj 2011

Opgaveskrivning - alene hjemme

Først og fremmest vil jeg bare lige sige ØV - havde fået sådan nogle fine kommentarer på min Liverpool kage og nu er de bare pist væk.

Nu gik sidste weekend jo med fødselsdag for morfar og konfirmation hos kusinen. Derfor fik jeg intet lavet på min opgave. Tror jeg fik åbnet computeren søndag, men fik intet skrevet. Derfor står denne weekend i opgaveskrivningens tegn. Jeg mangler pt. 10 sider og har derfor fået skrevet ca. 5 sider. Det er virkelig ikke meget, men det går trods alt fremad.

Denne uge har godt nok været hård både tidsmæssigt og for økonomien. Min hunkat Tula er desværre begyndt at tabe pelsen, så hun har været et smut til dyrelægen, der kom med dommen: stress. Var slet ikke klar over katte kunne få stress, men det kan de åbenbart. Så nu skal vi prøve at give hende ro og så håber vi det hjælper.

Ellers måtte bilen akut på værksted torsdag morgen. Havde ellers bestilt tid til den torsdag eftermiddag, da vi syntes den larmede en del, så manden skulle køre mig på arbejde torsdag morgen og så faldt lydpotten af. Kunne den da ikke have ventet de par timer til den var på værksted. Altså...!

Jeg er alene hjemme, hvilket også gør det lidt nemmere at få skrevet på opgaven, da jeg ellers er for god til de der overspringshandlinger. Men lidt er det da blevet til. Har bl.a.a forkælet mig med denne lækre frokost: Røræg med frisk spinat, cherry tomater og ost. Dertil lidt lækkert rugbrød.
 Osten er en del af det jeg har tilbage fra madbloggertræf:

Den smager vildt godt, så den kan jeg varmt anbefale!

Her til formiddag har jeg haft selskab ved computeren af min hankat Gismo. Han er slet ikke tilfreds med at han ikke får opmærksomhed:Share:

2 kommentarer:

  1. Jeg fandt lige den her på en psykologs hjemmeside: http://www.psykisksundhed.dk/stress
    Hvad er stress og behandling af stress, jeg synes det er meget interessant.

    SvarSlet
  2. hmm.. forstår ikke helt hvad jeg skal bruge det til... det er min kat der har fået stress..

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com