Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 27. september 2013

Bobles myresluger til en tumleglad prinsesse

Herhjemme har vi en meget aktiv pige. Det går stærkt og hun skal bare fremad. Derfor har jeg længe gået og kigget på tumlemøblerne fra bobles, da jeg synes de giver rigtig meget til børnenes motorik.

Amilia har i forvejen elefanten og fisken i miniudgave, og synes især det har været rigtig sjovt at ligge på elefanten, da hun skulle lære at kravle. Den der fornemmelse af at hendes krop kom op over jorden var sjov, og der gik da heller ikke længe, inden hun gerne ville op og kravle selv.

Da vi har et lille rækkehus, hvor der ikke den vilde plads til en masse legetøj, var det vigtigt for os, at hun fik det helt rigtige møbel, som hun ville få stor glæde af og det ikke bare kom til at stå og fylde. Især fordi vi ikke vidste, om hun ville gide at tumle på sin bobles. Samtidig var det vigtigt at det var et møbel, som hun kunne vokse lidt med, da hun virkelig har travlt med at lære nye ting hele tiden.

Vi endte med at vælge myreslugeren. Den er 3 møbler i et og prinsessen synes allerede, det er super sjovt at tage den inderste ud og sætte ovenpå den yderste. Samtidig kan hun selv komme op og sidde på den i midten. Hun er stor fan af sin gyngehest, har derfor hurtigt fundet ud af, at hun også kan gynge på sin bobles. Endda med den fordel at hun ikke skal have hjælp til at komme op på den.


En anden fordel med dette bobles møbel er, at vi nu slipper for at skulle finde plads til en skammel.Begejstringen for myreslugeren er derfor stor herhjemme, og vi går allerede og kigger på hvad hun skal ønske sig til jul. 
Share:

2 kommentarer:

 1. Uhhh.....ja jeg går også og overvejer Bobles til min søn Oskar på 1 år, men det er nu lidt svært da man aldrig ved om det bliver en succes ;-) Det er skønt når der er nogen som formår, at lave noget til børn som er til at holde ud at se på, men som rent faktisk også kan bruges.
  En dejlig blog også forresten, det er altid skønt at følge med.....God weekend ;-)
  mvh Matilde

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mathilde. Det er lige nøjagtigt det vi har tænkt herhjemme. Det er altså vigtigt at det er noget de gider at lege med, for ellers er det mange penge og meget der står og fylder. Jeg tror enten så er børnene til det eller også er de ikke. Er Oskar en aktiv dreng, så kan jeg virkelig anbefale dem :) Tak fordi du følger med. Rigtig god weekend :)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com