Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 27. maj 2014

Sommerliv i Odense

I weekenden var vores lille familie på et lille visit inde i byen. Planen var egentlig at vi bare hurtigt skulle handle og så hjem igen. Det endte ud med lidt frokost og lige ved siden af, der hvor vi spiste ligger Farvergården.

Her holdt Kulturmaskinen fødselsdag, så der var masser af gøgl og kreativ hygge, hvilket tiltrak Trolden med det samme. Manden fik derfor sin sag for, da hun gerne ville pille ved alle rekvisitterne, og helst mens der var andre der brugte dem. Lige ved siden af ligger Magasinet, hvor der var Zoombiefestival. Der gik derfor en masse zoobier rundt i byens gader. Jeg synes det er skønt at se hvordan de forskellige aktiviteter kan fungere ved siden af hinanden og give liv til byen.

Ud over dette gik vi forbi Antikmarkedet på Flakhaven og vi fik da også et glimt af Brylcreme-træffet på Amfipladsen (Musik og motorcykler).

Jeg nyder virkelig Odense, når den som der, viser sig med sin alsidighed. Det er skønt at der er noget for alle. Jeg fik taget lidt billeder i Farvergården, da det var det der tiltrak vores familie, da der både var sjov for Trolden og kreative input til mor her.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com