Efterhånden som min kvalme er aftaget, har jeg kunnet melde mig lidt mere på banen i køkkenet. Manden synes det er fantastisk, for det der med madplaner og madlavning når han først er hjemme fra arbejdet kl. 18 / 18.30 var ikke et hit.
Det er stadig manden der tager sig af de store vilde ting, og så tager jeg lidt i det små og kommer med gode idéer.
Da jeg som så ofte før er ret begejstret når vi kan tømme køleskabet uden at smide en masse ud, måtte jeg i bedste stop spild af mad ånd, lave en test. - og det virkede.
En hurtig nem og sikker ret herhjemme er denne ostesauce med pasta, som du finder opskriften på lige her.
Her havde vi en rest ostesauce, selvfølgelig med ærter og skinke tilbage, men ikke nok til en middagsret. Derfor fik vi købt en færdig tærtedej og køleskabet blev tjekket igennem og vupti, havde vi en skøn frokosttærte.
Tærten er lavet således:
Rest ostesauce med ærter og skinke
3 æg (brug efter behov og størrelse på resten kom evt. lidt mælk ved)
Cherrytomater fra køleskabet
Kogt broccoli også en rest
Købt tærtebund
Kom tærtebunden i et smurt tærtefad.
Rør ostesaucen sammen med æggene så du får en mere flydende masse og samtidig fungerer æggene som bindemiddel til fyldet.
Kom cherrytomater og kogt broccoli ovenpå tærtedejen og hæld derefter osteblandingen over.
Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Det er stadig manden der tager sig af de store vilde ting, og så tager jeg lidt i det små og kommer med gode idéer.
Da jeg som så ofte før er ret begejstret når vi kan tømme køleskabet uden at smide en masse ud, måtte jeg i bedste stop spild af mad ånd, lave en test. - og det virkede.
En hurtig nem og sikker ret herhjemme er denne ostesauce med pasta, som du finder opskriften på lige her.
Her havde vi en rest ostesauce, selvfølgelig med ærter og skinke tilbage, men ikke nok til en middagsret. Derfor fik vi købt en færdig tærtedej og køleskabet blev tjekket igennem og vupti, havde vi en skøn frokosttærte.
Tærten er lavet således:
Rest ostesauce med ærter og skinke
3 æg (brug efter behov og størrelse på resten kom evt. lidt mælk ved)
Cherrytomater fra køleskabet
Kogt broccoli også en rest
Købt tærtebund
Kom tærtebunden i et smurt tærtefad.
Rør ostesaucen sammen med æggene så du får en mere flydende masse og samtidig fungerer æggene som bindemiddel til fyldet.
Kom cherrytomater og kogt broccoli ovenpå tærtedejen og hæld derefter osteblandingen over.
Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Og stop spild af mad, kan vi godt lide - det ser lækkert ud. Og stort tillykke med mavsen - har ikke fået det skrevet før nu - sorryyyyyyy :) Betyder det, at jeg skal bage honningkagerne alene i år eller bliver det sammen med din mand? ;)
SvarSletKrams fra Anne.
Hej Anne :)
SletTak for lykønskningen :) Nu skulle jeg gerne have født til den tid, men ellers må manden sættes i sving. Satser dog stærkt på at holde traditionen ved lige :)
Ja stop spild af mad er det bedste. Det er skønt når man slipper for at smide god mad ud.
Knus
Nøj, den ser så god ud! Ostesauce duer til ALT.
SvarSlet- Anne
Ja bestemt ingen tvivl om det - det er jo ost ;)
SletDet ser bare SÅ godt ud og yay for stop spild af mad :D
SvarSletNemlig - det kan vi li :)
Slet