Her mellem jul og nytår skulle jeg mødes med min mødregruppe. Jeg gik derfor køkkenet igennem, for at se hvad jeg kunne finde på af lidt sødt, og fandt i fryseren en del rabarber. Det blev til de her lette og friske muffins, som dufter lidt henad sommer og varme.
Opskriften er kreeret ud fra det jeg lige havde i køkkenet, så jeg forsøgte at skrive lidt ned undervejs.
2 x 12 muffins
500 g rabarber
170 g sukker
4 æg
170 g smeltet smør
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
100 g hvid chokolade
100 g revet marcipan
Skær rabarberne ud i små stykker og stil til side.
Pisk sukker og æg til det er luftigt og hvidt.
I en anden skål sigtes hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
Hak den hvide chokolade.
Vend melblandingen, rabarber og hvidchokolade i dejen og fordel i 12 muffinsforme.
Bages ved 170 grader i 20 minutter.
Opskriften er kreeret ud fra det jeg lige havde i køkkenet, så jeg forsøgte at skrive lidt ned undervejs.
2 x 12 muffins
500 g rabarber
170 g sukker
4 æg
170 g smeltet smør
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
100 g hvid chokolade
100 g revet marcipan
Skær rabarberne ud i små stykker og stil til side.
Pisk sukker og æg til det er luftigt og hvidt.
I en anden skål sigtes hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
Hak den hvide chokolade.
Vend melblandingen, rabarber og hvidchokolade i dejen og fordel i 12 muffinsforme.
Bages ved 170 grader i 20 minutter.
De lyder lækre, dem vil jeg glæde mig til at prøve!
SvarSletDe er skønne lette og luftige og smager virkelig af sommer. Vi glemte lige vinter og kulde for en stund :)
SletUhh altså, rabarber og marcipan, det går man aldrig galt i byen med. Hvis du tør, så prøv at tilsætte en anelse lakridspulver! Jeg siger dig, englene synger :D
SvarSletDet er nemlig rigtigt. Jeg har faktisk lakridspulver herhjemme, men kan ikke lide lakrids, så det står jo meget godt i skabet ;)
SletHvis ikke jeg var lækker sulten nu så er jeg da lige blevet det - mums....
SvarSlet