Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 21. januar 2016

Fastelavn er mit navn... udklædning


Bloggen er flyttet, beklager ulejligheden - find hele indlægget her:
http://homebybianca.blogspot.dk/2016/01/fastelavn-er-mit-navn-udkldning.html1: Minnie Mouse. Storesøsters første fastelavn var hurtigt lavet. Kjolen havde vi i forvejen og så lavede mormor huen med ørerne. 

2: Grisling. Endnu engang har mormor kreeret ører og så har vi fundet en lyserød body og et par lyserøde strømpebukser. Undertøjet hun har udover er fra Name It og det bruger hun faktisk stadig her 2 år efter, da det blev købt et nummer for stort, for at der var plads til tøj indenunder og bleen. 

3: Familien skelet. Er ikke et kostume fra fastelavn, men det kunne det sagtens have været. Det her er fra en familiefest, hvor temaet var fastelavn. Her har jeg fået fat i sort bluse og bukser til os alle sammen og så selv tegnet skelettet på, så fik vi også lillebror med i maven. 

4: Familien Flintstone. Har jeg slet ikke vist på bloggen før. Det var sidste års kostume og blev valgt, fordi Lillebror havde en tigerdyrs dragt, som hurtigt kunne blive til Fred. Jeg havde tilfældigvis en hvis kjole, så jeg blev Wilma og en mørkeblå t-shirt blev til Storesøsters Betty kostume. Far er brunt lagenlærred der er bukket på midten og klippet hul og derefter syet sammen i siderne og blev til Barney. Lillebrors blå slips og Storesøsters blå sløjfe er ligeledes lagenlærred. Min Wilma halskæde er lavet af de der skum ting, man tit får med når man får pakker.


Det kostume jeg helt sikkert er bedst tilfreds med til os allesammen, er familien skelet. Desværre har jeg ingen rigtig gode billeder med os allesammen, da jeg havde rigtig dårligt i graviditeten og vi derfor aldrig fik taget andet end dem fra festen. 

Til børnenes Alice i Eventyrland tema fødselsdag, havde Storesøster fået syet kostume af min veninde og det passer helt fint endnu, så det er bestemt med i overvejelserne til årets fastelavn. 


Skulle du få lyst til at lave dit eget skelet: 


Share:

2 kommentarer:

 1. Jeg synes nu altså i har været rigtig gode med udklædningen, super kreativ tænkning og god sammensætning :-)
  Herhjemme sætter jeg mig til maskinen og køre et par kostumer igennem og sådan har det været de seneste år - jeg er udfordret på at Elias' fødselsdag falder sammen med fastelavn så det er ikke altid lige til at nå, så i år bliver det helt sikkert nemmere løsninger der kommer på brættet til børnenes udklædning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er også så god til det der med at sy. Det bliver vist aldrig helt et hit herhjemme. I hvert fald ikke nok til jeg vil se hvordan jeg får presset en symaskine ind i vores lille hjem. Haha
   Kan godt se at med en fødselsdag oveni, kræver det lidt mere planlægning. Stort tillykke med ham når I når dertil :)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com