Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 21. april 2015

Selvhævende mel fra AMO

Kender du den der situation, hvor du står med en udenlandsk bagebog og pludselig står der "self raising flour" i ingredienslisten. Det er et problem jeg har hver gang jeg bager min ynglings chokolade kage, nemlig Mud Cake. Opskriften kan findes hos kagekonen.com, lige her.

Hun giver selv en løsning på problemet nederst i opskriften, men ofte passer det ikke lige med den mængde man skal bruge, og så står jeg med en mængde i overskud, som jeg skal gemme til næste gang og kan jeg så lige huske hvad det er. Så tit bager jeg nemlig heller ikke denne skønne kage, for det er en kage man skal have lov at glæde sig til.


Derfor er begejstringen herhjemme stor, da vi endelig har fået dette skønne produkt på det danske marked. Det er AMO, der står for lanceringen og de har gjort det igen. Det bliver i hvert fald fast inventar på hylden herhjemme, for det er da nemt.

Selv skriver AMO om produktet på deres hjemmeside:

Amo Self Raising Flour er et mel, som er ideelt til kagebagning. Melet er tilsat bagepulver i en optimal mængde for at gøre bagningen enklere. Lagkager og scones bliver fine og høje.
Melet kan også med fordel anvendes til bagning af pizzaer og pandekager for et mere luftigt resultat. Du kan erstatte almindeligt hvedemel med Self Raising Flour ved at tage samme mængde Self Raising Flour, men udelade bagepulver.- produktet er sponsoreret, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com