Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 14. april 2015

Elefanter på tur - Elefashion Tour i Rosengårdcentret

Den seneste tid har budt på både en barnedåb og en konfirmation for vores vedkommende. Efter konfirmationen i søndags syntes vi derfor det var tid, at tage en slapper familiedag. Konfirmationen blev holdt ca. 2 timers kørsel fra hvor vi bor, så manden min havde fået fri fra arbejde igår, så vi var sikre på at alle var ovenpå når hverdagen begyndte igen. Det var en dejlig dag og begge børn tog det super fint, så det var glade trætte børn vi havde med hjem om aftenen. 

En af de ting vi havde snakket om at skulle nå, hvis overskuddet var til det, var en tur forbi Rosengårdcentret og købe sandaler til Trolden. Jeg vidste egentlig godt at det var ved at være tiden for at Rosengårdcentret fik besøg af mini-elefant-paraden Elefashion, men havde det i min travlhed glemt alt op dette. 

Glæden var derfor stor, da vi på vores vej mødte en masse fine elefanter. 


Selve turnéen begynder egentlig først idag, men de var ved at stille op igår. Så mon ikke vi lige må et smut derud igen en anden dag og klappe flere elefanter. Det slutter igen den 26. april, så det skulle kunne nås. Se meget mere på Rosengårdcentrets hjemmeside lige her. Jeg kan i hvert fald anbefale at kigge ud hvis du har børn der kan lide elefanter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com