Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 22. april 2015

Økodag 2015

Ligesom stort set alle andre børnefamilier, var vi i søndags til økodag og se køerne danse. Herhjemme var det første gang vi var afsted, men bestemt ikke den sidste. Vi har tidligere været til åbent landbrug og vi havde derfor en god idé om dette nok skulle blive en succes.

Det var derfor med humør lige så højt som solskinnet, vi drog mod Søbysøgård. Planen var egentlig at vi skulle mødes med mine forældre samt søster og familie. Desværre var de ramt af sygdom og vidste slet ikke om de kom afsted. Pludselig stod de foran os og jeg er altså dybt imponeret over det lykkedes os at rende på hinanden med det mylder af mennesker der var overalt.

Trolden blev glad, for er der noget hun elsker, er det når vi samles og hun kan lege med dem allesammen.

Ud over at stå klar så vi alle kunne vinke til de glade køer, der dansede ud på græs, fik vi købt lidt pandekager ved spejderne lavet over bål, lidt varm mathilde kakao og en tur forbi gartneriet.

Elsker at Trolden glad jublede "hej hej ko", mens køerne løb forbi. Det er børneglæde når det er bedst.

Man kunne sagtens selv have lavet pandekager på bål, men den ældste fætter er 5 år og så er Trolden den næstældste på 2,5 år, så det må blive når de bliver lidt større.

Da det var første gang vi var afsted, kan jeg selvfølgelig ikke sige hvordan det foregår ellers, men jeg er virkelig imponeret over det store stykke arbejde de gjorde på Søbysøgård. Ingen tvivl om at der er tænkt på alle og ikke mindst på at børnene får en god oplevelse. Så mon ikke vi kommer afsted igen næste år.

Var du afsted i år?


Share:

6 kommentarer:

 1. Jeg undersøgte om der var nogle gårde i nærheden, og det var der desværre ikke - og så var børnene faktisk også hos deres far... Til gengæld krea-hyggede jeg med en håndfuld gode veninder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder da også som en god erstatning for sådan en tur. Tror jeg havde valgt krea hvis ikke jeg havde haft børnene med. Det er ligesom lavet lidt for dem synes jeg.

   Slet
 2. Kæresten og jeg var afsted... også for første gang, og det bliver bestemt ikke sidste gang :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt I også fik noget ud af det. Synes bare der var mennesker overalt. Men det er jo også super når der bliver støttet op om sådanne ting.

   Slet
 3. Hehe er der noget jeg ikke kan se den store fidus i så er det de dansende køer :-) det er nok fordi jeg i min barndom selv var med til at lukke dem ud på mine bedsteforældres gård :-D dog er det nok menneskemyldret der afholder
  os fra at tage af sted - det harmonerer bare ikke lige med Elias' situation :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har nok meget at sige hvor du er vokset op. Jeg har altid boet i en by og synes det er en rigtig god måde at få børn til at se dyrene rigtigt. Kan godt forstå I med Elias ikke tager ud til en masse mylder.

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com