Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 22. august 2013

Kærestetur med manden min - København

Søndag morgen startede vi med rundvisningen i Operahuset og derefter var der ingen planer overhovedet. Vi havde på vores tur op og ned af strøget set en del plakater, der reklamerede for Sandskulpturfestival, så vi satte kursen den vej, for at se hvad det nu var for noget.

Jeg har tidligere set sandskulpturer og var meget imponeret. Det havde manden ikke, så derfor måtte vi se om han kunne blive lige så imponeret.

Det var nogle rigtig flotte skulpturer og kommer din vej forbi sådan en mulighed, så kig ind. Det er altså vildt hvad der kan laves af sand.Derefter smuttede vi efter anbefaling ud til Frederiksberg have, hvor vi gik på jagt efter en lille hyggelig plet med udsigt til Københavns Zoo. Det lykkedes og vi fik lov at sidde og nyde det gode vejr med elefanternes små trut i baggrunden.

Fantastisk at kunne trække stikket ud og bare være til stede. Her brugte vi et par timer til at lade batterierne op, mens vi nød en sen frokost.


Derefter gik turen tilbage til centrum, hvor vi havde bestilt billetter til filmen Grusomme Mig 2 i Palads. Det var den mindste sal jeg nogensinde har været inde i. Der var nok nærmere tale om en forstørret hjemmebiograf. Så den der store biografoplevelse fik vi altså ikke rigtigt med.


Det skal lige siges at vi sad næsten bagerst i lokalet og billedet er taget fra vores plads.

Efter filmen gik turen atter hjem mod Fyn efter en dejlig weekend kun for to. Prinsessen blev hentet mandag hos min mor, så vi havde masser af ro mandag morgen til at starte op efter en skøn ferie.  
Share:

2 kommentarer:

  1. Dejligt at i havde en skøn weekend, det havde vi også med troldeungen og skønt at have hende om mandagen også. <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja er slet ikke i tvivl om at hun hyggede sig :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com