Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 24. august 2013

Opbevaring til tremmesengen

Når man ikke har så meget plads er opbevaringsløsninger vigtige at få til at gå op. På Amilias værelse er der nærmest kun plads til hendes tremmeseng, puslebord og en kommode. Så jeg er allerede spændt på at se, hvordan vi finder ud af det, når hun når til juniorsengen.

Indtil videre er et af pladsproblemerne dog løst. Da der sikkert sidder andre derude med samme problem tænkte jeg, jeg lige ville dele dette smarte fif med jer.

Vi har købt prinsessens tremmeseng brugt og derfor er der ingen smarte skuffer eller andet, hvor ekstra sengetøj og dyner kan være. Da hun var gylpebarn som helt spæd havde vi ikke mindre end 3 babydyner, så vi kunne nå at vaske. Derfor havde vi virkelig brug for et sted at gøre af dem og sengetøjet, indtil næste gang det skulle frem.

Jeg ledte og ledte og fandt hurtigt ud af at skuffer, der skal kunne være under tremmesengen er meget dyre eller kræver en helt ny seng. Da jeg endelig havde givet op, kom vi et smut forbi Ikea. Her var løsningen - disse fine stof sengeskuffer, som endda kan slås sammen, så de ingenting fylder når de ikke er i brug.

Det passer lige med at der kan være to under tremmesengen. Når hun så skal op i en større seng, er det bare at supplere med en mere og så har vi opbevaringsløsningen der. Det er da smart.


Share:

5 kommentarer:

 1. Ikea har mange gode ideer..
  Tjek evt http://www.ikeahackers.net/ for andres ideer - har set mere end en super ide til et lille værelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak. Dem følger jeg allerede fast. Giver masser af idéer :)

   Slet
 2. Vi hoppet direkte over juniorsengen her hjemme - og kjøpte heller en /meget/ høy riktig seng, med gjerde selvfølgelig. Med godt 1 meter under sengen gir det masser av plass til lek likevel:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Amilia står meget gerne oppe i sengen, så ville jeg slet ikke turde. Hun er allerede skvattet ned fra vores seng, hvor der også er 1 meter ned. Puha en gyser.

   Slet
 3. Heldigt, du fandt den løsning til jeres fine tremmeseng! :D

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com