Efter god feedback på mine kransekager nytårsaften, får I her opskriften på dem med hindbærsmag.
Ca. 20 stk:
200 g marcipan
1 æggehvide
125 g flormelis
Skal fra 1 lime
1 tsk hindbærekstrakt (jeg brugte Dr. Oetkers)
Pynt:
Frysetørrede hindbær
Ælt ingredienserne godt sammen til en ensartet masse. Er den for klistret tilsættes evt. mere flormelis.
Kom kransekagemassen i en sprøjtepose og tyl små toppe ud på en bageplade med bagepapir.
Pynt med frysetørrede hindbær.
Kom bagepladen ovenpå en mere, så den nu står på to, for at sikre sig kagerne ikke brænder i bunden.
Bages ved 210 grader i ca. 10 minutter.
Ca. 20 stk:
200 g marcipan
1 æggehvide
125 g flormelis
Skal fra 1 lime
1 tsk hindbærekstrakt (jeg brugte Dr. Oetkers)
Pynt:
Frysetørrede hindbær
Ælt ingredienserne godt sammen til en ensartet masse. Er den for klistret tilsættes evt. mere flormelis.
Kom kransekagemassen i en sprøjtepose og tyl små toppe ud på en bageplade med bagepapir.
Pynt med frysetørrede hindbær.
Kom bagepladen ovenpå en mere, så den nu står på to, for at sikre sig kagerne ikke brænder i bunden.
Bages ved 210 grader i ca. 10 minutter.
0 kommentarer:
Send en kommentar