Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 7. april 2014

Der var engang noget der hed Fastelavn...

Prinsessen skulle da ikke snydes for det der fastelavn. Der blev både holdt lidt i legestuen og hun var med til fastelavn i forsamlingshuset, hvor mormor og morfar bor.

Allerede i vinter gik vi og snakkede om udklædning. Det betyder rigtig meget for mig, at det er noget tøj hun kan bevæge sig i, så kostumet er især valgt ud fra dette, for man kan bare ikke forklare en pige på 18 måneder, at hun skal passe på. 

Hun har en Peter Plys bamse, som hun bare ikke kan undvære, så derfor tog vi udgangspunkt heri. Alt hvad der har med Peter Plys at gøre bliver der peget på og sagt: Pee Poo. 

Tøjet er købt allerede i vinter og så tog vi udgangspunkt i noget hun kan bruge bagefter. Vi fandt hurtigt et par gule bukser, men en gul body og rød t-shirt var umulig at opdrive. Næste punkt blev derfor et par lyserøde strømpebukser, lyserød langærmet body og et sæt undertøj med striber. Voila - Et stks Grisling, som endda kom på forsiden af lokalavisen. 


Ørerne er ligesom sidste år sat på en hue, som det var lidt sværere at hive af. Min mor har så hæklet ørerne og så er de syet fast og rettet op med ståltråd. 

Amilia på 5 måneder som Minnie Mouse 

Hun er en værre vildbasse, der var mere interesseret i bare at få lov at løbe rundt mellem de andre børn end at stå stille når fotografen ville tage billeder. Jeg er derfor imponeret over det lykkedes. Der var også kåring af bedste udklædte. Her går børnene i ring med en forælder med et nummer på ryggen og så stemmes der. Hun må have charmet godt, for hun vandt en af de 3 fine præmier. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com