Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 24. april 2014

Ken Follett skal fejres - det betyder kage - vil du være med?!

Den 16. september udkommer tredje og sidste bind i Ken Folletts Century triologi; "På kanten af evigheden". Det skal da fejres og hvad er mere oplagt end at fejre det med en kage?!

Ken Folletts forelag Rosinante & Co er enig i den idé og de har derfor lavet en kagekonkurrence, hvor du kan være heldig at vinde alle tre bind i Ken Folletts Century-triologi eller et kagekursus hos Mette Blomsterberg. 

Kunne du tænke dig at deltage, så upload et billede af din festkage på Instagram (#kenfollettkage) eller smut forbi Rosinante&Co's facebook side lige her

Selv deltager jeg med en rigtig skøn forårs lagekage. Selvom den egentlige fest først er den 16. september, må man gerne tage forskud på glæderne. 


Faktisk må jeg indrømme at jeg slet ikke kender Ken Folletts bøger. Det er ikke lige den genre jeg plejer at begive mig ud i, men som bognørd er det bestemt værd at kigge på nye muligheder. Derfor blev jeg også meget glad, da Forlaget Rosinante & Co sendte denne fine bogpakke til mig: 


Jeg er spændt på at komme igang, måske du kan give en anbefaling?
Share:

6 kommentarer:

 1. Uha, du har noget tilgode. Ken Follett skriver fantastisk, og hans bøger er meget, meget spændende. Nogle af de første var lidt tjubang agtige, men Jordens Søjler, Uendelige Verden og trilogien er uovertrufne. I trilogien får man verdenshistorien serveret på en spændende måde igennem de familier, man følger fra hhv. England, USA, Tyskland og Rusland - jeg glæder mig som et lille barn til den sidste i trilogien. Jeg kunne skrive meget, meget mere, men du må selv læse bøgerne :-) vh/Karen (der dyrker bøger som ekstremsport :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha. Karen. Nu får jeg da virkelig også blod på tanden :) Tak for det gode råd. Det må være mit sommerprojekt :)

   Slet
 2. Kan også kun tilslutte mig Karen - du har virkelig noget til gode. Jeg er vild med at hans serie også giver et historisk indblik i hvordan samfundet fungerede på det tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. God med opbakningen. Så er der jo en endnu større grund til at komme i sving :)

   Slet
 3. Hvor er den bare fin og sommerlig!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Det passede perfekt til påskens dejlige vejr :)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com