Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 3. april 2014

Tvillingeklapvogn - man har vel lov at drømme

Noget af det første der slog mig, at vi skulle bruge af udstyr med to små, hvor der bare er 2 års aldersforskel er en tvillingeklapvogn. Jeg er derfor gået igang med at kigge rundt og kan konstatere, at det ikke er så nemt som der lyder.

Mine overvejelser gik i første omgang på forskellen på en søskendevogn og en tvillingevogn. Her kan jeg dog konstatere at en søskendevogn ofte ikke kan have begge sæder liggende ned, hvilket jeg synes et er must, da storesøster jo stadig har brug for sin middagslur.

Vi er derfor tilbage ved en tvillingevogn. Her er det selvfølgelig vigtigt at der kan stå en lift i den ene side, så mindste baby er beskyttet, mens han/hun er helt lille. Derudover er det vigtigt for mig at børnene er adskilte med en eller anden måde, da jeg ellers kan forestille mig at den krammeglade storesøster slet ikke kan lade baby være. Samtidig har størrelse og ikke mindst pris også en indflydelse.

Størrelsesmæssigt må den bare ikke fylde en masse. Idag har vi en lille smart klapvogn fra Graco Evo. Den fylder ingenting, vejer ingenting og er super nem at manøvre. Da vores bil er en lille C1'er har den derfor været perfekt til vores behov.

Billede er lånt her.


Bilen arbejder vi dog på at skifte ud, da den alt andet lige er for lille med to barnesæder på bagsædet. Det bringer os til det økonomiske. Pengene bliver jo brugt på en ny bil, så det er ikke meget der er til overs til en ny smart klapvogn.

Det er virkelig en jungle og gode råd modtages med kyshånd, så skriv endelig.

Lige nu drømmer jeg om den nye Emmaljunga Dobbelt Viking. Den er nu altså fin. Det er prisen desværre også, så jeg må nok hellere nøjes med at drømme.
Share:

5 kommentarer:

 1. Hej Bianca.

  Først og fremmest et stort tillykke med den kommende familieforøgelse, det er da en dejlig nyhed selvom du har det skidt denne gang.

  Vores 2 store er der 2 år og en uge imellem, og vi har aldrig haft en tvillingeklapvogn og har heller aldrig manglet den. Men hvis I absolut vil have en tvillinge-/søskendeklapvogn, vil jeg anbefale den slags, hvor de IKKE sidder ved siden af hinanden, da det vil forhindre en del "kampe" mellem de 2 små. Desuden er en tvillingeklapvogn, hvor de sidder ved siden af hinanden, jo temmelig bred, så det kan godt give lidt problemer at komme ind og ud af butikker m.m.

  Det var lige et lille råd fra en mor til 3, og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med din graviditet.

  Vh Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi

   Tusind tak for dine gode råd. Vi er dog endt med en tvillingeklapvogn, hvor de sidder ved siden af hinanden. Den er dog købt brugt, da vi kun forventer at bruge den 1 års tid. Det er en smal model, da jeg straks kom i tanke om dit råd med dørene i butikkerne. Vi kommer dog nok også mest i butikker med brede døre, da vi stort set altid ender i vores center, fordi byen simpelthen slet ikke er egnet til nogen form for vogne overhovedet. Alt er trapper.
   Mange bloggerhilsner Bianca

   Slet
 2. Hej søde Bianca

  Først tak for sidst, det var så hyggeligt :) Sarah Louise Christiansen havde faktisk et indlæg på sin blog om tvillingeklapvogne, og hun endte med at købe en, som virkede super smart, fordi sæderne individuelt kunne lægges ned. Tjek her, hvad det er for en http://sarahlouise.dk/2014/03/mountain-buggy-hit/
  - den ville jeg selv købe, hvis det var mig, der havde to små :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise!
   Selv tak for sidst. Hvor var det hyggeligt at få sat ansigt på dig og sjovt at vi har en fælles fortid :) Tak for link. Vi har allerede været ude og bruge penge. Det må jeg hellere fortælle om senere :)
   Jeg håber vi snart finder lejlighed til at ses igen. :) (kage, kage, kage ) ;)

   Slet
  2. Uh, glæder mig til at høre, hvad i er nået frem til :)
   Ja, det håber jeg også. Jeg stemmer stadig for en kageklub, det kunne være så hyggeligt.

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com