Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 29. juli 2014

IdaT - Test af tøj - udsalg - rabatkode til dig!

Jeg er så heldig at være blevet ambassadør for IdaT. Som blogger er det sjovt og spændende at få lov at dele ens oplevelser og gode råd med jer læsere. Som de fleste andre bloggere går jeg meget op i, at bloggen afspejler mig og mine holdninger. Derfor blev jeg rigtig glad, da vi herhjemme fik muligheden for at teste og fortælle meget mere om IdaT's lækre børnetøj.

Som dem der kender mig og bloggen nok allerede ved, har jeg en meget aktiv Troldeunge herhjemme. At hun bliver kaldt Trolden eller Troldeunge kommer sig faktisk af hendes lidt viltre hår, som altid ser ud som om hun lige har været ude og lave ballade, hvilket som regel også er tilfældet. Hun elsker at kravle og sidder sjældent stille. Så det er ikke kun Trolden der sover godt om natten, det gør vi forældre bestemt også.

Til sådan en aktiv pige nytter det ikke med en masse flæser, sløjfer og andet tingeltangel. Her kræves tøj man kan bevæge sig i og som kan tåle at blive beskidt.

Det er med baggrund heri, at vi først fik øjnene op for IdaT's tøj. Her er tale om enkelt tøj i god kvalitet, som passer godt til en tumleglad prinsesse.

Samtidig har tøjet søde prints, som Trolden allerede elsker. Hun fortæller i en alder af 22 måneder glad hvilke dyr der er på tøjet eller hvad de siger. Både til os, men også til dem vi møder på vores vej. På den måde får vi også trænet hendes indlæring. Det er da super smart.

Tøjet henvender sig til børn i alderen 0-8 år, så der er masser af muligheder for tumleglade børn.


Sættet vi har testet er dette skønne sæt i koral. Farven er super skøn og passer perfekt til det dejlige sommervejr vi har haft. Bodyen er ensfarvet og bukserne har fine prints med egern på. Sættet er med i deres udsalg lige nu og kan findes her og her. Vi har modtaget tøjet i en str. 80 og Trolden bruger 86/92 i andre mærker. IdaT's tøj er lidt stort i størrelsen, hvilket betyder det kan bruges over en længere periode. Dog vil jeg anbefale at købe heldragter i en nummer større, hvis du har et barn med lang overkrop.

Det blev en dag, hvor der var lidt overskyet at vi smuttede ind til Odense City, hvor de i Farvergården har haft gratis aktiviteter hele sommeren. Det bestod af en kæmpe sandkasse, gøjl, vandleg, perler og meget mere. Da Trolden jo bestemt ikke sidder stille var vi noget spændte på hvordan tøjet ville klare turen.

Som forventet var der dog ingen problemer. Der blev klatret højt, leget med sæbebobler og alle gøgl tingene blev testet sammen med far. Tøjet er nu vasket og man kan slet ikke se det har været i brug.

Glæden for dette skønne tøjmærke, vil jeg rigtig gerne dele med dig! 

Kig forbi IdaT's netshop lige her 
benyt koden amba2462bn
så får du en rabat på 10 % på hele dit køb, 
også på deres udsalgsvarer. 

Udsalget startede for en månedstid siden, men du kan stadig nå
 at fange nogle af deres lækre styles til udsalgspris. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com