Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 26. august 2014

Tema fødselsdag - Når Peter Plys sætter honningbierne i sving

Selvom der er et par dage endnu til at Trolden fylder 2 år, har vi allerede fejret hende lidt. I år blev søster og jeg nemlig enige om at slå os sammen, da min nevø fyldte 1 år i søndags. Temaet blev besluttet og så var det med at gå i sving.

Sidste år væltede teltet lige inden gæsterne kom, så i år havde vi sørget for et telt, der var sat godt fast, så det ikke lettede i vinden.


Pynten var lavet med temaet honningbier, da Peter Plys jo havde vist sig sidste år, så i år var det honningbiernes tur til at vise hvad de kunne.


Det blev derfor til gule og sorte pom pom'er i loftet, hjemmelavede bivokslys på bordene med små papirsbier på. Sammen med dem honningkrukkerne, som er genbrug fra sidste års fest, her pyntet fint med silkepapirsblomster og bier. Selv bestikket blev fint pakket ind med i de rette farver.


Frokost buffeten var rykket indenfor, da vi med 3 familier samlet skulle være en del i teltet.


Det blev til hjemmebagt flute med pastasalat, hertil frikadeller med 2 forskellig slags krydderi, hamburgerryg og kyllingelår. Her var der selvfølgelig også tilføjet lidt detaljer med honning.


Honning dressing


Citron og honning lemonade. 


Honningglaseret hamburgerryg.


Honningmarineret kylling.


Honningristede nødder (som jeg glemte at tage billede af i skålen, så I får dem her på tallerknen.)

Min søster havde kreeret nyt tøj til Trolden, så i bedste temastil, blev det til dette søde outfit. Det blev ikke lige det bedste ansigtsudtryk. Trolden havde lige snuppet et eller andet mundgodt på vejen. Samtidig elsker hun huer, så moster havde da også lige hæklet en fin lille bi-hue til hende. Bukserne har Peter Plys stof bagpå, så det var bare det fineste sæt.


Honningkrukken på blusen er min søster blevet inspireret af invitationen, der blev sendt ud. Her løftes låget og så kommer følger invitations teksten med ud.


Dagen blev selvfølgelig sluttet af med kage:


Som altid kommer der skabeloner og beskrivelser af pynten i senere indlæg. Mon ikke jeg også kan finde lidt opskrifter til maden også. 
Share:

9 kommentarer:

 1. Det er da et gennemført honningbi tema :) ja tak til opskrifter - altid dejligt med lidt inspiration :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro der kommer på bloggen. Det kræver dog lige lidt opsætning af billeder, så håber at få dem på snarest, men kan godt mærke kroppen ikke helt vil være med.

   Slet
 2. Så flot et tema. tillykke til dem begge :)

  SvarSlet
 3. Det er så flot og SÅ gennemført :-)

  SvarSlet
 4. Ahh hvor er det bare super fint og gennemført :D Ser ud til i har haft en fantastisk dag med masser af lækkerier og i absolut hyggelige rammer! Godt at køkkenet nåede at blive færdig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var godt jeg havde et sted at arbejde. Tror da jeg havde måtte droppe det hele hvis ikke det var lykkes. Puha.

   Slet
 5. Det hele det var bare så super fint og gennemført... Godt jeg allerede har besluttet ikke at forsøge at følge med dig, det kan jeg da slet ikke :)

  Tak for en skøn fødselsdag for vores skønne børn :)

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com