Herhjemme forsøger vi at holde en liste over fryserens indhold. Den liste bliver altid taget frem når ugens madplan og indkøb skal planlægges. Ifølge planen havde vi et par svinemørbrad liggende, men vi havde lyst til en lidt sundere ret. Det kom der denne gryderet ud af.
1 svinemørbrad
olie
1 løg
2 peberfrugter
½ broccoli
5 champignon
1 tsk sambal oelek
1 dl ramsløgspesto (eller anden grøn pesto)
2 dl vand
3 spsk sojasauce
70 g hakkede mandler
2 squash
Skær mørbraden i mindre stykker.
Hak løg og skær peberfrugter, broccoli og champignon i mindre stykker.
Kom olie i en gryde og brun mørbraden og løget.
Tilsæt grønsagerne og steg dem med.
Tilsæt vandet, sambal oelek, pesto og sojasauce og kog det op.
Lad det simre i min 10 minutter. (Kan sagtens laves i lidt god tid og simre i en halv times tid.)
Imens laves squash spagetti på en spirelli.
Hak derefter mandlerne.
Når maden skal serveres hældes lidt kogende vand over squash. Hæld derefter vandet fra og kom squash på tallerkenerne og toppes med mørbradgryden.
Til sidst drysses de hakkede mandler ud over.
0 kommentarer:
Send en kommentar