Næsten lige udenfor min dør, er jeg så heldig at der vokser masser af ramsløg. Det er først noget jeg har lagt mærke til i år, så det skulle selvfølgelig udnyttes. Derfor har jeg lavet lidt ramsløgspesto og ramsløgssalt. Der kommer opskrifter på bloggen senere.
For at få brugt pestoen til lidt lækkert lavede jeg dette fad. For at det ikke blot var almindelige kartofler i flødesauce blev der tilføjet lidt ekstra iform af squash og aubergine. Der kan også sagtens bruges en anden grøn pesto. Pestoen er til for at give retten et ekstra pift.
4 mellemstore kartofler
1 squash
1 aubergine
1 porre
5 dl creme fine
3,5 dl mælk
4 spsk ramsløgspesto
Salt og peber
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Skræl kartofler og skær dem sammen med squash og aubergine i tynde skiver på ca. 2-3 mm.
Rens porren og skær den i skiver.
Smør et ildfast fad med lidt olie og put skiverne i fadet.
Hæld derefter fløde og mælk i fadet sammen med pestoen.
Tilsæt lidt salt og peber og bag i ovnen i ca. 30 minutter.
For at få brugt pestoen til lidt lækkert lavede jeg dette fad. For at det ikke blot var almindelige kartofler i flødesauce blev der tilføjet lidt ekstra iform af squash og aubergine. Der kan også sagtens bruges en anden grøn pesto. Pestoen er til for at give retten et ekstra pift.
4 mellemstore kartofler
1 squash
1 aubergine
1 porre
5 dl creme fine
3,5 dl mælk
4 spsk ramsløgspesto
Salt og peber
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Skræl kartofler og skær dem sammen med squash og aubergine i tynde skiver på ca. 2-3 mm.
Rens porren og skær den i skiver.
Smør et ildfast fad med lidt olie og put skiverne i fadet.
Hæld derefter fløde og mælk i fadet sammen med pestoen.
Tilsæt lidt salt og peber og bag i ovnen i ca. 30 minutter.
0 kommentarer:
Send en kommentar