Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 1. juni 2015

Kylling og peberfrugt med blomkålsris

Hverdagsretterne herhjemme skal være nemme at gå til, og samtidig gerne med masser af grønt, så vi er sikre på at vi husker at få det spist, når jeg samtidig skal jonglere med en ulvetime og to trætte børn.

Derfor bliver det grønne ofte tænkt med ind i retten og er sjældent tilbehør. På den måde lærer børnene også at det er en selvfølge at det skal spises. Selvfølgelig er der ting som Trolden ikke vil spise, men hun smager på det. Mange gange er hun også med til at lave maden og har gerne smagt på grønsagerne inden de kom i retten.


400 g kyllingebryst
2 løg
2 peberfrugter
2 spsk limesaft
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret timian
5 dl vand
1 terning hønseboillion
1 dåse hakkede tomater
1 blomkål

Skær kyllingen i mindre stykker, hak løget og skær peberfrugten i mindre stykker.

Varm lidt olie i en gryde og svits kylling, løg og peberfrugt.

Når kødet er brunet tilsættes limesaft, basilikum, timian, vand, boillon og hakkede tomater.

Kog det hele op og lad det simre i ca. 10 minutter.

Imens hakkes blomkålet fint og kom det i en skål.

Hæld kogende vand over blomkålen og lad den stå lidt. Vandet hældes derefter fra.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com