I hverdagen skal der være hurtig og nem tilgang til grønsager i maden, og derfor bliver de ofte tænkt med i retterne, så vi er sikre på at vi får dem spist.
2 gulerødder
400 g kyllingebryst
1 løg
2 peberfrugter
100 g champignon
1,5 dl sojasauce
100 g bønnespirer
1/4 hvidkål
Olie til stegning
Skræl gulerødderne og riv dem på et råkostjern.
Skær kyllingen i fine stykker og hak løget.
Skær peberfrugter og champignon i mindre stykker.
Varm olien i en wok og steg kylling og gulerødder.
Tilsæt derefter løg, peberfrugt og champignon og svits det med.
Derefter tilsættes sojasaucen og det hele koges op og simre lidt.
Tilsæt til sidst bønnespirerne.
Det hele kommes i en skål og wokken stilles tilbage på varmen.
Skær hvidkålen i fine strimler og steg dem i wokken.
0 kommentarer:
Send en kommentar