Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 3. juni 2015

Kyllingewok med svitset hvidkål

I hverdagen skal der være hurtig og nem tilgang til grønsager i maden, og derfor bliver de ofte tænkt med i retterne, så vi er sikre på at vi får dem spist.


2 gulerødder
400 g kyllingebryst
1 løg
2 peberfrugter
100 g champignon
1,5 dl sojasauce
100 g bønnespirer
1/4 hvidkål
Olie til stegning

Skræl gulerødderne og riv dem på et råkostjern. 

Skær kyllingen i fine stykker og hak løget. 

Skær peberfrugter og champignon i mindre stykker. 

Varm olien i en wok og steg kylling og gulerødder. 

Tilsæt derefter løg, peberfrugt og champignon og svits det med. 

Derefter tilsættes sojasaucen og det hele koges op og simre lidt. 

Tilsæt til sidst bønnespirerne. 

Det hele kommes i en skål og wokken stilles tilbage på varmen. 

Skær hvidkålen i fine strimler og steg dem i wokken. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com