Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 16. juli 2015

Leo´s legeland Odense

Torsdag i uge 28 blev en noget blæsende en af slagsen. Derfor besluttede vi hurtigt at vi måtte kigge lidt nærmere på det der Leo´s legeland vi har fået her i Odense.

Det var hurtigt og nemt at komme afsted, da man kun skal betale for børnene, men samtidig ikke må have madpakke med, hvilket må være den eneste ulempe jeg kan nævne. Ikke alle børn kan lide pomfritter og hurtig mad, så derfor er det rigtig træls ikke at kunne tage noget med, så man er sikker på de får spist, så de bedre kan nyde tiden til leg. Selvom Trolden elsker pomfritter måtte vi virkelig slås med hende for at få hende til at spise, da hun altså hellere ville have en rugbrødsmad. Det kunne man så også godt købe, men den tørre leverpostej vi købte til lillebror var lige til skraldespanden.

Så det blev en kort dag, men nogle skønne aktive timer for vores lille krudtugle.

Selve sammensætningen af klatretårne og rutsjebaner er rigtig god og der er sjov for både børn og voksne. Jeg havde i hvert fald en god undskyldning for at slå mig løs sammen med Trolden. Vi tager gerne afsted en anden dag en formiddag og slår os løs. Trolden snakker stadig om at hun var i legeland og klatre og der var masser af rutsjebaner.

Konceptet minder meget om Legejunglen i Slagelse, som vi besøgte for et par år siden. Her er det dog muligt selv at have madpakker med og det er lidt større, men selve klatretårnene og opbygningen er den samme, så begejstringen fra vores tur derover følger med her.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com