Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 15. september 2015

Uden mad og drikke....

Herhjemme er hverdagen for alvor igang og vi er ved at vænne os til alle madpakkerne samt drikkedunkene, der dagligt er i brug. Børnene skal have 3 madpakker med hver dag og så er der jo også madpakkerne til manden og jeg. Dertil et par drikkedunke og flasker til lillebror og så er alt næsten også i brug.

Løsningen på drikkedunkene fandt jeg allerede i sommers med Lillebrors flaskestativ fra Nuvita, som forhandles hos Sacokids. Det er hurtigt og nemt lige at få vasket af og sat op og så er de klar til brug igen næste dag.

Flaskestativet kan hurtigt og nemt pakkes sammen og ned i skuffen når det ikke er i brug. Du kan læse meget mere om det i mit indlæg lige her.


Flaskestativet kan købes hos info@sacokids.dk

Når madpakkerne pakkes har vi også hurtigt fået vores favoritter. Allerede i foråret fik jeg købt madkasserne fra Sistema hos kitchen4kids.dk. Endnu en af mine faste butikker når der skal købes udstyr til børnene.


Her var det egentlig ment som køb til børnene, men både manden og jeg bruger også et par stykker, så vi skal vist snart have lidt ekstra efterhånden som børnenes madpakker bliver større og større.

Har du nogle gode og nemme hverdagsting, som bare er et must hjemme?!

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com